... voesi jo puuskahtaa. Ja tilanne on eri mitä se Jussi tuumi pakkasessa. Ny on tosi kysymyksessä. Ihanata! Aorinkua on tullu otettua että välliin nahkaa kuumottaa, mutta sen varan oon pitäny ettei mee palamisen puolelle. Onneksi tarkenee varijossaki. Tännään taitaa tulla taas uusi lämpöennätys +18.8 on jo mittarissa. Voe olla että lämpö nousee yli +30? Kyllä ne nuo omatekoset säärohvessoorit sae paskaa isän käjestä. Nehän koko keväkauvven huuti kuinka tullee kurija kesä. Lämpyä muka vasta elokuussa.HehKevä kun oli piilossa pitkään nuo onnettomat luulivat tietäväsä, että mitä se merkkaa. Hahaa! Suutarin pitäs pysyä lestissään. Paras ennuste on kun muietelee eilistä. Sattuu jos on muisti tallella. Meleko hyvin ennuste onnistuu kun kattelee klasista aamusella. Jos on sekkeessä, niin meleko varmasti paestaa aorinko. Jos taas on pilivessä niin eipä sitä Arskaa näö!

Sehän tuo ilimojen ennustaminen on kansanhuvi. Tänäki päevänä kun kaksi tuttuva kohtaa, niin meleko varmasti ensi sanat on -Nythän tarkenee! Tae vastaavaa. Sitte sitä porinoijaan ilimojen jatkumista ja toevotaan viilijämpää? Sitte kun sitä viilijää ja sajetta tullee onko valittaja tyytyväinen? No, ei oo, muka Suomen kesä on niin kurija, pelekkä kärrykeli.Ei oo kohen koskaan!

Eipä tässä jouvva pitempään porinoemaan. Aorinkova ja ristikkoo - kenties jottae lukemista . Pieni haitta pitää maenita. Ne pirulaiset - sääsket - ovat rantautuneet maisemaan. Kelleen linnunruuvat häerhtee raohallisen naoottijan naotintoja. Näellä sitä mennään. Vaekkei vaohti oo kova niin kumminki liikkeessä ollaan! -O-