lienee aeka luuva katse tuonne etteenpäen. Suunnillenhan sen muistaa mitä tuonne jäläkeen on jääny, mutta etteenpäen kahtominen onki jo vaekijampaa. Vaen voehan sitä tsiikaella vaekka ei mittää näkisikkää.

Vaen näkkyyhän siellä. Politiikot tappelee niin ku ennenki.. Ristallipallo näöttää, että 3000 eeruva tienaavat pienipalakkaset jättävät vasurit ja tunkevat tuonne työväjenpuoluvveen lihapatojen ääreen. Laeslimmat hakkeotuu työttömmyyskortistoon ja toverit pellaa kasinopelejä. Yksi voettaa ja sata hävijää, se on pelin henki.

Aevan ennennäkemätön hyvinvoenti valtaa piskuisen Suomenkansan. Yli 70v poestetaan onkelmajätteenä polttolaetokselle. Sinihappokapseli on minimikustannus, saatuun hyötyyn nähen.Ennen näkemätön vauraos uhkaa Suomea ja kannapis pallaa ja ilua riittää Venäjälle vietäväksiki.

Sitte kun mummot ja papat on poesa jalosta pyörimästä niin suuri aotuus koettaa pienipalakkasille tovereille. Kukkaa ei tee mittää...korkeintaan ilikeöttä. Ilimastomuutos pyyhkii palijasta persettä.Syömistä eijoo, mutta juomista riittää. Viruvalkija on halapaa ja päessään on kiva olla.   Jatkuva putki poestaa rapula aamut.Valtakunnassa kaikki hyvin tae vieläki paremmin.

Vaekka kuinka siristää silimijään ei okulaari ota selevää miten alle tonnin saavat nuoret  pärijää. Ehkä ne sijotettaan pienipalakkasten toverijen orijiksi..ken ellää se näkkee jos on silimät selijällänsä. Näköreijät repsollasa.

Tietysti tarkin ennuste tulevaisuuvesta saahaan kun seorataan päeviittäesijä tapahtummija. Vaen oli miten oli, niin näen on! Suurimmat tapahtumat saa merkinnänt: Erittäin salaista ja sekös tutkijjaa kiihyttää! -O-12.3.2014