PILLEREITÄ
***
Synkkä syksy paenaa päälle. Luonnonvalo alakaa olla kattelussa. Sajetta ja tuulta jopa myrskyjä tiijossa. On aeka sytyttää sisäinen valo joka loistaa majakkana vajeltajan oppaana. Kurkistamme mitä siitä seuraa
***
Ny hyvät ystävät hommat on vaiheessa. Tae ainakin siltä kihtaa. Vaen seon järijestetty niin että seon vanahakantasta käötellä nykyään manuaalia Seon aotomatiikka joka lutteita rassaaa - tae kirppuja.
***
Pihtele tässä vaehteita käötellä. Kaikki pyörii aotomaatisesti. Meno on tasasen kovvaa ja hyvällä hyötysuhteella. Energijjaa kulluu rippunen ja vararavintosäelijö paesuu, että on melekeen viikottaen tehtävä reikijä lissää vyöhön. Seon tärkijää, että näläkä ei o vieraana.
***
Vaen samapa tuo sille. Eipähän pääse arkunkantajat helepolla. Kiusa seon pienihi kiusa. Eihän peijaeskeitot saa olla ilimassii. Eikä passia parane piilottaa semmoseen saehoon jossa ei päevä paestele. Tae koera haestele kavonneet jälet.Myrsky peittää jälet.
***
Tyytymätön seon vaen ylleesä sama kitisijä. Seon jollekki elämisen muoto. Ei saateri levy muutu. Kaekki on päen persettä ja ainova lohtu on kyyläös . Joka kantaa satua. Jos ei jaksa niin tillaa taksin ja kaksin on kauniimpaa, eikä huominen saavu koskaa.
***
Ei siinä oo palijo vaajittu, vaen eijoo palijo annettukkaa. Väkisin on ottanu mistä on saanu.Säälistä sykkii autuvas syvän, eikä sille loppuva näö.
***
Venttiili hommeleissa on oltu, vaen tuote vanhaa mallia. Ei löyvy varaosia. Huulitiivisteet päästää paskan läpi. Vaen ootahan, kyllä se tähti vielä syttyy ku virtaa saa. Käö vaen jämmäötyslaetoksella niin joulun aekana pyssyy kulukuset kilikattavana..Näen aamusta ei oekein oo homma hanskassa. Yriitetään taas myöhemmin visioija!!!!...