...pitelee nyt tosimielellä. Jäätelö tekkee kauppasa  - ja kaloja. Pitkässä sängyssä moni veikko löytää ittesä. Mikäpä ny on pötkötellessä vaikka ojan pohojalla. Vettäkää ei oo haetaksi. Kivi tyynynä ja kattona sininen taivas. Jo vain siinä kelepaa kuittailla kertynyttä stressiä ja huonuva tuulta. Miten sitte aamulla? Seon toenen jutska!


Kyllähän seon nykysin heleppuva tehä laettomuuksija jopa rikoksija. Jos on pirullinen ja ilikijä asenne muihin nähen ja haluvaa naapurille tuottaa tuskaa ja vitutusta niin iisi homma.

  Kun näetä sähkövempamija aekasa tökkii nii ei tiijä missä päen palaa tae atomipommi räjähtää. Sattuu hakkeroemaan erehyksessä terroristin koortinaatit niin seon kohta jytinää. Aijat kaatuu ja kukkulat horijuu. Pelastukkoon ken voe! Kaekki vaen erreöksen piikkiin.

Muuten, seon niin arvaamatonta tuon sähköpostin kaa. Sitä saaterin roskapostija työntää putken täyveltä. Lisäksi samat jutut joka saaterin päivä. Vaekka niitä koettaa kieltää ja paenelee estonappuloeta, kiihtyy vaen kuin Pellonpään pojan näläkä

. Tae siis paenelee estonappija niin kahta kaohijampi roskatuluva seoraa... Jostaki Jenkkilästäkö liennee, nehän ne tahtoo sotkeotuva toesten meininkeihin - vaekkapa ilikeöttään. Vae liekö Kanervalta?

Vaen minkäpä tuolle palijaen käsin voepi. Tietenki jos ottaa sivuleikkurit kätöseen ja napsii viemäri ja tuomari kaapelit ja vetasee vielä - varmuuven välttämiseksi - töpselit Forttumin reijästä. Vaen ei sekkää passaa kun jää laskut maksamatta ja kohta istuu kaoniin kaolan kaa tiilenpäetä lukemassa. Että seon - kärsi niin kirkkaamman kruunun saa!

No, pittää lopettaa tälle aamulle. Olokaa tervennä ja naottikaa luonnosta jokka kykenettä. Meikkäki kompuroi tuohon takapihalle nauttimaan kesätuulen hyväileviä halauksija. Taivas pilvetön eikä itikatkaa kuppaa! -O- 8.7.2014