KERMANLITKIJÄT.
***
Huomenta! Niin ja helijätä Helluntaeta! Vaekka ei mieli mettä keitä, niin ei itketä vaekka keno oli yö nukkumisen puolesta. Nukkumakkavereita liikaa. Ei se siitä somene, vaen vielä se paestaaki!Tosin eipä se näen yöllä paesta eikä keitä.
***
Hauska tappa vanha tuttu.Eiköön ne Turkkuses tolleen haasta? Minä ku en noeta murteita oekein hallihe. Varmuuven vuoksi piställän sanoja vähän joka murteesta, Semmosia sanoja jokka tuntuu suussa mukavilta, tae sormenpäessä tietenki kun ne purkaotuu tuohon lujettavaksi sormenpäihen kautta
***
Mutta mitä me Turun köyhyyvestä kun Naantali on rikas kaopunki. Vae oliko se toesa päen. Taekka mitäpä noeta minkää taajaman tasseita tutkimmaan. Jos kunnilta iteltään kyssyy, niin kaekkihan ne sannoo olevasa köyhiä ja että kurijasti mennee. Tukirahalle on käöttyvä. Pitäsi valtuuskunta lähettää Vinkuintijjaan tutkimaan huorijen käöttätymistä eri asennoessa.
***
Lähinnä tuota tasuvahan se pruukaa olla näehen kermanlitkijäen tutkimusmatkat. Tosin tämä muuan Kilijunen pisti aekonaan paremmaksi. Vissiin ku on ruma mies niin otti varmuuveksi seksipartnerin mukkaasa.Sehän on sexologi Näenollen homma hoituu iliman suurempata harijottelua!  No, eipä sen väliä kunhan on kivaa ja raha palaa. Kansan karttuisa käsi kustantaa kyllä.
***
Vae ei kae tässä.Ryypätään me raanavettä niin kermmat säästyy eliitin reissuihin. Evustukselista temokratujaa, Eipähä tuu äänestäjällä pää kipijäksi. eikä maksa poksaha.