TOSISSAANKO?
...se hallanvaaraa meinovvaaAlakaapa se tosissaan ottaa tuon talavevtevon tosissaan. Ehän minä tiijä mitä ylleesä tarkotettaan sillä että SE TEKKEE? Tae ketä? No tarkotettaampa ketä tahhaan niin kovat sillä on meiningit palelluttaa meijät tänne pohojan perukoelle, kuin russakat.
***
Perkele siinä tosin niin kaohijjaa vahinkuva tulisi. Oespahan muutamaa saatanan kitisijjää vähempänä. Oekijastaan maalima oesi palijo parempi paekka kun turhan kitisijät lakastassiin maalimankartalta.
****
Sehän on aevan omat valinnat jos mennee heikosti. Jo se ensimmäenen olotila. Siis siittijönä. Perkelettäkö sitton ollu niin kilihu, että on noppeimmin siinä kilipaeluissa ollu munasolun kimpussa? Ja eikun nakertaan kuorta rikki että pääsee sissään.
***
Päen vittuvahan se alako mennä jo sillon. Oesi pysähtyny vaekka kahtelemmaan vaehtoehtoja vaekka sinne isännän munanlokeroehin, eikä lähteny hötkyileen etukeolassa.
***
No, vahinko ny kuitenki oli tapahtunu. Siinä munasoluvaeheessa oesi voenu valita vielä oman sukupuolesa. Naesenahan oes palijo helepompaa. Uroksena pannaan niin suurija ototuksija immeisen kontolle, että harva niitä, ilimän vilunkija, pystyy täöttämään.
*****
Niinpä taas olet valinnan eessä. Ootko rehellinen vae alatko liippariksi? Näetä valintojahan onki sitte joka päevälle. Ensiksi suuri valinta on se millasta ammattija meinaat. Jos jättäöt pelekäksi rentuksi ja juopoksi. niin kitinää kyllä riittää. Parempi valinta on joku pankinjohtaja. tae vastaava jolla eijoo kitinään aehetta, sillä raha ratkasee!
***
Eräs tärkijä aehe, oekijastaan tärkein on puolison valinta. Jos valittee kitisevän ja laeskan vötkylän, niin on enepi kun varmaa, että elämäsi on helevettiä! Vaekka oesit ite kuinka hyvin valinnu siihen mennessä, niin se parinvalinta on ehottomasti tärkein.
***
Tietenki on valjntakysymys olla iliman parija. Mutta sehi, oon huomannu tekkee immeisestä kuin riivinrauvan ja kitinää riittää.
*********
Joo, sitä vaen lähin sanomaan, että valitkaa oekein niin ei tarvitte kitistä!