LÄTKISTÄ
***
Missä kaksi kohtaa tänä päivänä, niin puhheenaeheena on tämä vietävän lätkä. Seon monelle henki ja elämä, jos lie kuolemaki. Pahimmillaan nyrkit savessa tapellaan oman joukkuveen puolesta! Ei tajua. Toeneen hyvä euroviisut. Turpiin tulee, että roekaa?
***
Oekein kiihkossaan höngitään kun joku on maalin teheny. Onko tuomari teheny vilunkia Suomen pellaajille ja vastustaja on saanu mellastaa vaekka kunka, eikä tuomari puutu pelliin. Rotestija pannaan pystyyn.
***
Tae poletaan maan rakkoon jos joku on töpeksiny. Vaikka vahingossa lämässy ommaan maaliin. Onko välii..? Mikä se lie Mäki vae Rinne, se tuntuu olevan pesussa ja puutteessa.
***
Anteeksi vaan, mutta meikkä ei kyl moesta ymmärrä. Ei silti, että sillä oesi väliä, mitä minä sanon, mutta tuntuu se naorattavalta vaahtota moesen tappelulajin takija.
***
Näöttää että pelin tarkotus on saaha vastustaja vähintään saeraslistalle. Tietenki parempi jos nirri poes, eipä -tana oo vasta haettona.
***
Mitä meikkä on vähä uutimissa vilikassu, niin eipä kummoselta näötä.Äkkijä pittää vääntää eri kanavalle.
***
No, huvisa kullaki. En mä sitä tässä. Ihimettelempähän vaen miksi moesesta vaahotaan.Leikkijähän sen pitäs olla. Pojat on poekia.
***
Pääasia kuhan puhheenaiheet riittää. Siksipä minäki vatuloen, aeheen puutteessa. Palataan taas astijalle kun jottae mieleen kihtaa.