...jälleen käsillä! Ei tuu tolokkuva tuon ajankulumisen kanssa, Kuukauvet viuhkasee tuosta vaan. Eipä kerkijä  muuta kun naottimaan ihanasta kesästä. Tottapuhhuin sillonhan seon immeinen oekijassa elemntissä kun ei turhija hötkyile, Kaekki ei toki semmoseen tyyvy vaan pittää tolovata sinne jopa tänne ja sitte valitettaan kun ei mihinkää kerkijä, Huolesa kullaki, Ei se maalima valamiiksi tuu vaekka oes aena tuli persiissä.

Kessää se pitelee. +18.6 on hetken tarkka. Hellettä pukkaa. Eilen iltapäevällä vetasi pilivet aurigon etteen niin huippulukemija ei tullukkaa. Visahan tuo tuntu jo peleottelevan kylymenevällä? Jos niin käö niii, eikae se sivu leivästä vie sekkää. Se tuo pohojonen on semmonen suunta ettei sieltä mittää hyvvää tuu, kylymää ja kolijaa, pillaa hyvän kesän. No, siinäpä on vallassaan. Mulle kylla passaa - kuhan happi riittää.

Eipä tässä tämän kummempata jaksa kehittää. Psori pikkusen kivulijaassa vaiheessa. Helleko tehenee vae mikä nivelijä rassannee. Kutajaa ja kivistää - nukkuminenki jää horrosteluksi.Mutta minkäs teet - oottaa vaan että huominen parempi. -O-