HÄIRIKKÖ HÄKISSÄ
***
Huomenta Naamakaverit. Kesä paikalla, oletko valmis? Eilisen suunnilleen tietää huominen on arvailua! Elä hetkessä. Silmät luo ylös taivaisiin ja huomaat-
***
Kaukaa siintävät kaukaiset vuoret. Silmissä vilisee seitikin antama huuma. Onko kohta kuuma? Kesä tuli- Suurena laskeutuu taivas maanpäälle. Alle ei saa jäädä! Sieraimista sinkoilee elämän neste. Verta pakkiin ja vedetään viimeinen virsi!
***
Hukassa hirsi joka oli elämäni puu. Avoinna aukko josta näkyy huomisen tuulet. Joko kuulet? Jossain louhitaan! Monistus toimi menossa. Selkä kenossa otan vastaan mitä tuleman pitää. Mikäli itää - pikkuset tulevat - täyttävät maan ja käyttävät tehoainesta sielujensa hyväksi.
***
Häkissä vielä killuu hirressä kanarialintu. Pää alaspäin. Kissa vei kielen ja hengen - sielun säästi - Halleluja.Tyytyväisyys taattu tai rahat takaisin. Makasin... onneni ohi. On niin pienestä kiinni ja mahdoton ei mahdu olemattomaan. Kultainen leikkaus on rikkaiden viihdettä. Köyhä tyytyä saa elettyihin päiviin. Päivien kierrätys säästää huomisen päivän.
***
Kelopuussa kukkiii kesäiset ajatukset. Temppu tehdään jos ei kaava unohdu. Kankeat kaavat vaikea sulloa pieneen tilaan. Pilaanko kaiken. Hapanmaitotuotteissa on hapan maku.
***
Siivetön lentää päin seiniä ja pyrstössä pyörii puristusvoima. Lepopäivä siunataan mennen ja tullen. Mutta ei käsitetä. Mitä se on?
***
Pöytälaatikossa Voitto. Jallaat mutkilla. Päässä pyörivät hikiset sukat. Korvat hörössä kulkee juna pohjoiseen ja keukkuen jatkuu matka Lappiin. Paluulippu puuttuu!