AAMUA!
***
Korona jyllää suurella voemalla maalimalla. Piilopaekkaa hakkee suuret ihimismassat. Alakaa olla vitait vähissä ja aena  vaen pahenee. Pörrit romahtaa eikä rahamiehillä mieli mettä keitä!
***
Toevotaan että huoku säelyy ja henki kulukee, vaennapa pihistenkin Onneksi kessään päen mennään.. Mulla on ollunna semmonen käsitys että henki tekkee suurta urakkaa sisuskalluissa. Viärinköhän lienen käsittäny, vaen ounko onnistunu itteni johattaan syrijäpolluille jossa synti vuanii ja perkele outtaa sualistaan.
***
Totta puhhuin kyllä meikä joutas jo onkelmajätteenä hävitettäväksi, mutta huoku vaen persereijässä räplettää ja kaenalot hikkoovat. Ihimetellä täötyy mitä tämmösellä vanahalla saatanalla on ennää tekuva näessä juominkeissa.
***
Suattoopa tuota katastaa, jos jottae ihimellistä on näkyvillä. Vuan luulempa että joku esittellee sitä ruosteista Setorija ja sehän ei minnuun iske eikä vaekuta. Ajakoon sen vaekka järveen - verkonpaenoksi. Aatos taas vipeltää sinne ja tänne. No, piäassii ettei seiso!!!!!!
***
Juoman puutetta meinaa lykätä. Runoratsu vaatisi menovettä. Kaekkihan neon kokkeiltu. valakijat ja punaset. ( Wite Horse ja punaviini) Valakija vaen on häijympi maksan piälle ja samalla henken. Se voe äkkijä alakaa tennari tökkijä ja huoku katuvaa muihin maesemmiin. Tulj Honkajoelle asijaa. Tätähän se mahtaa olla!
***
Kuten arvoesa mahollinen lukija huomaa. Voeteen puute vaevaa. Nivelet jäökkänä kitinä on korviin sattuvaa- Vaen näellä mennään niin kauan kun virtaa piisaa!