MUUTOKSEN AIKA !
***
Muuttumattomat on muistot menneessä. Asia päivitetty ajankohtaan sopivaksi. Merkinnät kaikki +-puolella
Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisiko toiston?
***
Kylkiluut ei kondiksessa. Susi syönyt - panin tilalle katiskalankaa. Ei katkia. Ruosteenestolla vetasin, pitäisi olla korroosio vapaa. Aika näyttää näkijälle. Epäuskoselle ei mittää. Ompa taivaassa tarjolla.
***
Luut vain törhottää kankuissa. Luuranko kolisee ja luuvalo loistaa. myyrät tekee myyräntyötä ja kettutytöt kiipelissä. Kaikella on tarkoitusta. On vaen hokattava. Itikan karkoitusta - käytä OFFia!
***
Ei tule tolokkua nytten saunomisesta. Sauna palaa ja palokunta kaukana. Mistä apu palaneisiin toiveisiin ja kompassi ei näytä kuin väärää suuntaa. Nakit kiukaalla palaneet. Huomenna nälkä vieraana. Toiveittentynnörissä tungosta.
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallis puku, että köyhät näkee, että on millä mällätä. Katteuvvenpiru ei aaanna rauhaa..
***
Hetki heijahti ja tinki on kärsitty. Ilottu onnenpäivistä ja siitä kun oli naapurissa häät. Akalla sitäkin nakattiin, vaikka ei se oo häävi itekkään.
***
Miehen silmissä katkerat varjot ja sylki tuo suuhun sanoja. Sammakoilla vapaapäivä eikä konnaa työt rasita eikä väännä selkäpiitä kumaraan. Hyvä niin! Siitä se kummenee! Lopussa kiitos luojan - seisoo.
***
Kurssia pukkaa että osaisi näitä kulttuurin monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä. Eikä se tästä parane, hyvä jos vähän kuumenee.