Ei joo mittää vikkaa Suomen olloessa. Oekijastaan liijan hyvin. Kansa oppii elämmään alamuilla ja iliman vaevaa saavulla rahalla. Ruokaa mätetään kaatopaekalle aotokuormittaen ja kansa pellaa pelejä saahakseen yhä enempi rahhaa.
***
 Totta kae tilipussi pitäsi tulla tilille iliman vaevaa. No jos pikkusen jonku aparraatin nappuloeta joutessaan pikkusen näprää- Ja läskit lätissee suomen köyhijen kankuissa ja on aena nälkä vieraanamme.
***
Mie oon itessäni havvaennu montahi semmosta orastavvaa viisauvven ilimentymmää. Kun selasin tuota sissäestä tievostuva. Ei sitä oesi uskonu että jottae kasvaa niin karussa maaperässä kun meikäläesen aevo. Maasta olet sinä tullu...
***
Usseimmalla näöttää olevan asiajat reilassa. Kuki huolehtii omasta hyvin voennistaan ja  Mersa on pikajalakana. Naapurille ei jätetä! Seon Ylätuvan isännällä unohtunu se tasapuolisuus.
***
Eipään anna meille polosille fossiileille pienintää toevua sen suhteen, että meitä oottasi parempi tulevaesuus mutkan takana. Ei pääse vanaha perkele riikyytillä mihinkää. Tennnari tökkii ja jokapaekka tärissee. Koeta siinä sitte osuttaa lusiskaa mustaan aokkoon! Jokapäevänen velli kumminki asija number 1.

Vae eikae tässä.Viikot vierii varijo vennyy. Syksy koettaa - tae ei jää koetamesseen. Se vyöryy päälle! -O-