...sitä kuulee jos on korvat höröllään.Silimäki tavottellee avviisin sivulta erikoesuuksia. Aena sitä mennee kummastuksella hämmästyksen sormi suuhun. Siinä saa kotvan miettijä missä asijassa oli se pihvi josta maksetaan...Ei sitä monesti löyvvä. Toki vastaanottopuolellaki voe olla sanomista. Tietenki asija on juur noin kun sanovatten. Matkalaesten vessan sotkemistahan tämä. Ja tämä paskominen on semmosta ettei satu siihen reikään, joka kuulema tuolla itässä on käötössä.

En tiijä. Pikkuhilijaa opetellu sanomisen mahtija. Vaen tuskin mie opin , vanaha ukonraato. aevo kiertää ympyrrää ja sormi sotkee miten sattuu. Tuota siinä sitte järkeenkäöpää tekstijä. Toesaalta ohan se niinki, että mikä se on niin järkeenkäöpää? Ei mikkää! Toesilla vaen on maenetta ja menestytä. Novviisipoekija ei notteerata. No, mitä välii???

Ihampa tuo tippa tulj silimään kun luvin että rikkaella onkii ollunna ankijjaa tuo elämä. Lapsuus varsinnii. Kielletty leikit ja liekkö nälässäki pijetty. Mutta kun pääsi rahanmakkuun, niin lissäähän sitä haluvaa.  Pojastahan tuli  milijonääri. Seon tuo sisu kun pelittää. Sitäpä en kerro kuka kysymyksessä. Se ei tarinassa niin tähellistä.

Paskat siihen tohtoriksi tarvii olla liäkär. Nehän on tohtoreita maestereita melkein jokaenen. No, kyllä kae se putkimieskin on palakkasa ansaennu, aenaki eläkkeen. Valeheppuvahan ryykää joka alalle. Vaen mikä minnoon tuomihteen kun en oo tuomarii. Viemäriksihän oon omijaan.

Muistan kun takavuosina joku minnua Rixun aseman vessassa veti lärviin. Minä jo sillon huomasin että pittee olla kaekenmualiman Heitemannia liikenteessä. Onneksi seoli vaen pieni episoti. Nykysin saattaa olla raakemmat menetelmät. Moralla kylykeen ja sillä sipuli. -O-‎22.‎8.‎2013