TOTISEKSI VETASEE
***
Valakosena loestaa eessä seinä. Yritän jottae merkkejä siihen riipustaa.Tulleneeko tolokkua kun taason hurja herra liikenteessä. Reppii rajusti vaekka äskev lääkkeen otin.
****
Runokoni tahtoo olla nykysin laeskanlainen. Nuo kaikenmaailman kilpailut viie kaiken ajan. Sää on kesäisentuntunen...Kohta sata vettä.
***
Kyllä se vielä reohahtaa palo kytemmään kun alakkaa ahava tuulet puhaltaa ja Äijän ohimolla täe ellää. Luulen että joutuu jarruliinat uussiin ja jarrukenkät.
***
Ei oo Örkkijä näkyny, vaen eijoo palijo kaepuutakkaa. Paennukkoon sinne puskaan loppuijäkseen.
***
Joo, oekijjaan osotteeseen sinä rukkouksesi suuntaat - sinä murheella raskautettu! Muista polovistuva kun lähetät anomuksen kokkelliin. Persettä siinä ei tarvii kun vahavvaa uskuva ja hyvijä polovija. Tuo parempi minä meinaa jarruttaa!!!!!!!!
***
Seon monella tuo armon kantomatka meleko pitkä. Kyllä se maalimanlaetaan ulettuu. Tiälläkkii toesinnaan palleja kuumentaa että minnoon piätelly että seon Pietarin tekosija. Muuta selevitystä en oo ilimmijjöön keksinny. Pitänneekö hankkii lyijyhaarniska kun sätteily on niinki voemakasta.
***
Eihän se tietenkää Peilin vika mitä peilissä kihtaa. . Minkä se hengen mies voe jos on henki vahava ja äkäsen hajusta. ja iäntellee vielä kulukkiissa
***
Vae keripukkija se joku ruokkii? No, mikäs siinä pukki kun pukki ja moni ukki on kerinny keriä pitkät siimat ja valkoiset lakanat sotkea. Että ei siedä halleluijjaa huuvella siihenkää. - Joo -Ulalla ollaan! Moe! -