MAHTUUKO ?
***
VIIMMESET lehet tippuu kunhan kiireemmät ehtii ensin. Vielä muutama kiinnikasvanut ei ole luovuttanut. Matka maahan pelottaa. Parempi kattua kui puota. Pelistä puonnu on pelinsä pelannu!
***
OTTAA silmään erikoisuus.Jos Eesaun käjet on Jaakopin jalat, mennee asija kinkkiseksi. Pyssyykö lusikka varpaanvälissä- No. Eesaon heinijä se rokka oli muistaakseni. Pitäs tarkistaa. Karvanen poekahan se Eesao taes olla muutenki, Oliko emäntä hypänny aesan yli vaen ei päässy? On niin ohuvet nuo tievot noelta ajjoelta.
***
SILIMÄT kiinni ei näe. Kuvitella voi. Kuka postin toi, vai toiko kukkaa? Lähe mukkaan, aina jenkiin mahtuu, jos on Rexonaa.‎ Tuskin kumminkaa se siitä rietaotuu pahemmaksi. Mikäkö? Annahan kun mietin. Homma ei oo ny haskassa ja Tanskassa on paljon mätää. Vaen ei hätää kunhan ehtii ja mahtuu.
Ja ehtiihän sitä kunhan kerkijää. Jo ammoin huomattiin, että eijoo hoppu hyväksi, eikä kiire kunnijaksi.
***
KUNNOTTOMAT saa mennä kuntokouluun kuntoutummaan. Mitä huijjausta seki lie. Pää kaenalossa kotija osotteena haotuu maa. Siellä sen Raohan saa rauhaton - jos kohilleen sattuu.
***
PITEMPÄÄN höpinään ei ny ehi eikä kerkijä. Kiireellinen joutenolo vie rusinat pullasta . Vieneekö pullanki? Sen näkee kun kahvin aika tulee...