- Etkö sinä itse ole huomannut viime aikoina, että piisaa kovuutta ja kestoa? Jos kerta pakko on tunnustaa niin pillerirasiasta se on voima  ollut peräisin. Paavon kanssa kimpassa tilattiin netistä. Hommahan oli ihan epäitsekästä. Vaimojen hyvää ajateltiin. Ja tosiaankin, Paavo oli ottanut pari pilleriä illalla, niin tuli kestoseisokki. Ne ohjeet kun sattui olemaan jollakin mongerruskielellä. Niin Paavon kanssa  tuumittiin, että tilanteen mukaan lisäillään panosta. Ja nyt Paavolla oli iltasella sattunut menemään Kertun kanssa vähäsen sukset ristiin, niin Paavo  oli nakannut tuplat! Kyllä se kova kalu saa äkäisenkin vaimon leppymään.
  - Että Paavo olisi, niin kuin Kertun ilojen takia? Voi, voi, nyt aivan hävettää, kun semmoisen messun kanssa tulin. Jos  olisin tiennyt hyvilläni olisin ollut.
  - No, ei tässä niin kauheita sattunut. Ovat vaan nämä intiimit asiat semmoisia, että eipä niitä oikein  kehtaa vaimon kanssa suunnitella. Vaan hyvä kaveri on toista.
  - Toki minä tajuan että tuommoiset intiimiasiat pitää hoitaa miesten kesken. Jos teillä testit jäi kesken, niin jatkakaa vaan. Tulkaa sitten kahville, kun on asiat reilassa.
  - Joo, ei meillä  mitään kesken. Vetäistään tässä vain savut, kun meinasi säikäyttää ihan se Ellin sisääntulo. Olihan se  tilanne melko kiivashenkinen, Paavokin sanoi.
  - Sitä kun kaikissa asioissa, sekin huonompikin puoli, niin säikähdin, että aivanko ne ovat miesparissa alkaneet rassautua...
  - Mehän ollaan vankkoja heteroita, eikä mitään peräluukkumiehiä. Sehän sinut nyt pitäisi tietää, Jaska vielä vakuutti.
***
  - Voihan lempo kun meinasi tuo Elli säikyttää. Tuntui tosiaan, että maalima muljahtaapi mustaksi. Minä jo  meinasin aivan oikean tunnustuksen hädissäni puhaltaa, Paavo kertoi.
  - Totiset oli paikat, täytyy myöntää. Hätä! Kuitenkin jos olisi alkanut totuudensanaa hädissään viljelemään, se olisi ollut täydellinen tuhontie. Ajattelepa Paavo, mitä se Kerttu olisi kommunikoinut, kun olisi saanut tietää, että pikku Paavo on uiskennellut syvällä vieraissa vesissä ja kenties tuonut Kertullekin tuliaista?
  - Kamalaa ajatellakin.
  - Et kai sinä ole rassautunut Kertun  kanssa, sen Tonttisen reissun jälkeen?
  - No, miten tässä, kun haaranperijä polttaa kuin riivattu. Eiköhän jatketa hommia? Pääsen niistä lemmon loisista eroon. Nythän nuo ovat rietautuneet aivan helkutisti, sen Ellin kylmän suihkun jälkeen, Paavo  sanoi, alkaen  aukomaan vyötä.
  Jaska otti Raid- purkin käteensä. Otti taas siitä suojuksen, suhauttaen  kokeeksi myrkkyä ilmaan.
  - Lempo! onko se noin pahanhajusta?
  - Satiainen on niin sitkeähenkinen  elukka, että siihen pitää olla tosivahvat aineet. No, joko alkaa olla valmista? Raid tappaa kotona, puutarhassa ja Paavon pöheikössä, Jaska sanoi ja painoi nappia.
(jat.)