KAAOSKO?
***
RINTEESSÄ tuleevat ministerit kuopii malttamattomana lähtökuoppia. Ja katso kaikilla taskut pullottaasuuria seteleitä. Silmään pistää, että kaikista seteleistä on leikattu kulma pois. Nyt on tulllut aika panna haisemaan, eikä surra tulevaa. Mitä siitä seuraa muistetaan menneestä.
**
HÄTÄ käjessä juoksee Rinne ja ihmeiden aikana antaa kyytiä. ministerien vauhti tapissa. Kuinka käy?
Se on kovat ajat ja kovat pojat. Rahaon ussein pääroolissa tae sitte joku astalo. Se on säästö päivät lujetut.
***
VOEHAN sattuva mitä vaen. Aenaki mikäli uskoo metijaan niin isolla kirkolla on jatkuvasti jottae kisaelua menossa. Huumehörhöt ei palijo valikoi. Puukkua selekään ja kahavaa myöten.
***
OOTTAKO muuten tavaneet Lyytiä, joka osotteen saatuvaan alako kirijottaan?. Alakuun kun pääsi niin nappasi faarin ja katosi Lontoon sumuun... Tosin vei vaen Faarilta rahat ja matkusti oikeaan osokkeeseensa. Henken säästi!
***
MUTTA palajaako? Rahat kun on lopussa niin hopussa mummo huomaa tilaisuudensa. Se oli vikapisto. Faarin päivät on luettu. Se on akuuttia! Kuten jo aiemmin pikkusen ravottelin. Mummot on tänä päivänä säätämätöntä porukkaa.
***
NIINHÄN se kävi faarille, mutta kovastihan tuo jo oli henkilaeta ja muutenki monttukunnossa. Siis kokonaisnäkymää arvoijen ratkasu oli kestävää kehitystä - jopa kierrätystä, Vanahan tilalle puskeotuu aena uutta yrittäjjää, pää eelläpäen enimmäkseen.