RYPPYJÄ.
***
Pyhäaamu ja kaikki OK. Vae onko ? Sitäpä sietää kyssyy. Tietennii jos kirpulta kyssyy se sannoo että toevossa on hyvä ellää. Liekö Toevolla siihen sanomista?Tuskimpa, öisen kraapimisen jälkeen.
***
No, kirppu en oo enkä meinaa ees alakaa. En ees seoraavalla komennuksella. Mikähän tuo oesi semmonen mukava duuni jossa eijoes mittää pahempija vastuksia?
***
Sen paekan toevosi johonki raohaesaan ja lämpöseen paekkaan jossa ei satasi lunta eikä oesi pakkasta ikkää.Tämä kylymyys ei oo mukevää valakoihoselle- Eskimollle tietenki onni.
***
Tietysti Ukolta pittää koettaa anuva vuorotteluvappaata. Oesihan se konnaa soetella harppuva joutessaan ijankaekkisuuven orkesterissa.
<***
Vaen kyllä minusta tuntuu että kyllästysi sitä siihenki kun sormet verillä raplaa harpunkielijä. Vaen sittehän sitä oesi kypsää kaoraa taas hilipasta täällä maesemissa. Tae jos sillä Ukolla on näetä kokkeilu hommeleita muitaki kun maa niin voesihan tuota kokkeilla millaselta se Marsissa on oleminen.
***
Pitkijä ilävijä reissuja ja jos sattuu vaekka maassa pensa loppuun. niin jää sitte paekallisten töllättäväksi. Ei saakeli!
***
Taijan pistää paperit vettään kaskelotiksi. Siinä sitä onki olemista. Uiskentellee joutessaan ja naottii elämästä. Eikä kukkaa moeti kalun pienuutta!