...kuitennii! Eipä mäne hyvin ei! Vuan se pittee kiäntee kaekki omaksi voetoksi. Jos vaemaltoo nii että iän piäsöö, niin eipään tarvihe herätyskelloo - nimittäen akka? Tae jospa pestaotuu ylleiseksi varotussirreeniksi. Siinä suapkii hihkasta kahennii persijjeen voemalla, eikä kukkaa moeti. Muutenki se tuottaa pelekkää lussaa.Säästyy lakanat eikä aenakaa unissaan potkase tyhyjää.

Ei kyllä muuten ikkää kehujakkaa saa, vuan eihän kiitos elätä.Kissa ellää kiitoksella, koera pään silityksellä.  Ikkääntyminen tekkee  vaen entistä nöyremmäksi ja huiputettavaksi. Lompsastaki luopuu jo - ennen ku rosmo vihijaakaa ja kännykän pistää kaopantekijäestä.

Nuihen rosmojen kaa eijoo ikkää liijan varovaenen. Jos meinaa jottae inahtaa nii heti net ratkoo kylykiluihen välliin välämää. Huoku ei kumminkka oo tottunu suoratoemituksiin niin väärinhän siinä käö - vaekka on kuinka kova pää. Nuppi alakaa tutista ja henki karkaa korkijampiin sfääreihin.

Se, varsinki talavi-ilima on senverran raakaa, ettei se keohko pysy sulana jos horsii sitä elämänkaasua tikkurin läpi, Äkkijä siinä kynsi kylymenee - varpaestaki.

Ohan se hilijaa tosi. ..  minä vielä tässä, hevonen Kestilässä puomissa - minä se meleko sälli. Tavat pitäsi parantaa, mutta kun se tijaknoosi on niin välijä että porsaanreijästä juoksee suuremmatki siat tiehesä. Olinkohan ny tarpeeksi suorasananen? Joku moettinu kiverästä ilimauksesta. No sepä tarkotus että lukijan aevo saa pähkäellä mitä teksti tarkottaa.Seon tätä...-O-‎31.‎8.‎2013