...tulevaesuus on luulojen ja toeveihen varassa. niin se on varmaa että jotenki on. Jos ei hyvä nii sitte huono ja voe kae se olla siitä rajamaellaki. Piruko nämä tiennee?

 Minnoon tässä haakuroenu  sinne ja tänne. enkä oo mittää aekaan saannu. Ne kun pelottellee, että jos kovin nokisen jalanjälijen jättää, niin seon meleko katkeraa tuleville sukupoloville.

No en oekein tällä syönnillä usko että hommeli on jalanjälistä kiinni. Se kun nykyimmeinen tallustaa paremminnii asvaltilla. Siihen ei palijo jäläkijä jää, vaekka oesi nokisettii varpaat.Taetaa taas olla sitä herranketkuin pelotteluva .? Omat varaat kun petikyyri ( mikäpeto seki lie?) on putsannu ja parvumoenu, että köyhä kansa ei yrijyvä pukkaa kun nuolee herran varpaeta. On ne vekkuleita!

Ne nuo viisaat puhuu, tietenki viisaeta. Tammösellä pölijemmällä se ajatus alakaa takkuvaan jo alakumetreillä. Toesaaltahan se on ymmärrettävää. Konneisto tehty kehenoesta värkeistä ja malliki on muutenki epäonnistunu. Vaesiinä se on mennä kelekkassu paremman puutteessä.

Oonhan minä yrittäny päevittää tuota tietopuolta, vaen eipä riitä se näennäesmuisti. Seon vissiin tuosta tietokonneesta tökässy jonnii viiruksen? Aenaki siihen läemäsee vähänpäästä tekstin: Näennäesmuistia liian vähä.. Minnoon käsittäny ettäsitä parempi mitä vähempi niitä tököetä siellä tepastellee. Vae liekö välijä kuhan eivät suuhun pakkaovvu.

Vaen niillä pelleillähän seon ajettava jokka sattuu olemaan saatavilla.Eikö tuo siitä vielä kirkastu, jos ei satu pilivessä pysymään? -O-11.3.2014