Kaunista sunnuntaihuomenta! Ihastellen olen silmällyt toivotuksianne! Säilön ne syvälle sielun sopukkaan ONNENMURUSINA. On huimaa ajatella, että niin moni on uhrannut ajatuksen vain minulle. Kiitän jokaista!
***
Kaikesta huolimatta! Tunturissa tuulee ja kaus näkee ja jos laskee mäkee tullaan alaspäin. Kaikki taas pieninä murusina männyn juurella. Joka kuuseen kurkottaa ajjaa mäntyyn pahki.
***
Ei tule sanomista kun vain hitaasti hymäjää. Joko kankut paikallaan. Hyvältä tuntuu, Vai oletko ottanut tuntumaa? Tunnustellen saa selvää.
***
Saunakutsua kyllä voisi noudattaa, mutta sana hukassa. Hukkako peri. Sudella sauna hampaissa Lapin maisemissa. Saa ampua tavatessa. tai heittää Aapisella. Lehmät ammuu ja hevoset hirnuu susilla on herkut katettuna.
***
Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisko toiston? Poisto tulee joutavalle ja hyvä tulee tarpeeseen.
***
Kylkiluut ei kondiksessa. Susi syönyt lampaan tilalle katiskalankaa. Ei katkia. Ruosteenestolla vetasin, pitäisi olla korroosio vapaa. Aika näyttää näkijälle.Tyhyjäpuhujalla paperit hukassa, hukka perinyt!
***
Luut vain törhottää kankuissa. Luuranko kolisee ja luuvalo loistaa. myyrät tekee myyräntyötä ja kettutytöt kiipelissä.Isäntä on toista mieltä ja anataa palaa.
***
Ei tule tolokkua nytten saunomisesta. Sauna palaa ja palokunta kaukana. Mistä apu palaneisiin toiveisiin ja kompassi ei näytä kuin väärää suuntaa.
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallispuku, että köyhät näkee, että on millä mällätä. Kurssia pukkaa että osaisi näitä monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä.
Hiljaisia ovat sanomattomat sanat!