...meinasin toevotella. Olokoon se jokkaeselle mukava ja muistoja antava. Ny kun ilimassakkaa ei o valittamista.Tosin himovalittajat on jo nousseet montuistaan valittammaan, ku on kuuma ja kuinka aorinko pitäsi vähintään tervata. Ei niille riitä että se joka ilta häepyy horisonttiin. Siinäki on valittajalla kommentin paekka - muka ennustettaan huomiseksi sajetta. Eijoo koskaan kohillaan. Narista pittää vaekkei oesi aehetta. Joojoo, kyllä tunnustan. Meikälläki on narinaa riittäny millon mistäki jo monta vuotta. Täötyy vaen sanua että elekää minusta mallija ottako.Mun pittää aena joku aehe keksijä. Eihän sitä aena kehtaa kehua - ittijäänkää!

Tosijaan Helijä on ilima tänä Helluntaina. Nyt jo +16. Arska pannee parastaan Pilivet on pajenneet johonki missä on tarkotus sajella. Se tuo Ylätuvan Isäntä antaa joskus meillekki antejaan - armosta? Ehän me olla mittää ansattu - syntiset saatanat - vaen eihän tuo oo vielä se yhestoesta hetki. Vae miten se meni. Meikä kun eijoo nuissa tuonpuoleisessa tutkimusta teheny. Näkkeepähän aekanaan jos näkö säelyy!

Mitä muuta sitä voesi näen hellunten ylösnostatukseksi porinoija. Ilima tuli jo käsiteltyvä.Jaa ne kiekot ja eoroviisut. Eihän vaan kielipitkäälä nuolastu ennen ku tippuu.Sitähän olivat kaksoes voetajia aamusta. Turpiin tuli kumassaki. Vaekken kumpaakaa peliä kahtonu enkä kannuja valanu niin hurrithan hakkasi leijonan. Nöyryyttä pojat. Turha uho poekkee. Enta viisut. Heheeh katon ääntenlaskun. Ei ees nääpurit antanu poitseja, saati muut. Oliko se 14 rupista pistettå - säälistä. No, eiköpä tuo lie aeka Suomen pittää välivuosi. Ei siitä tolokkuva tuu! Näen se mennee. -O-