... enpä ossoo ottoo kantoo itestään selevyyteen, kun tuo piä eijoo ollunna selevä koskaa. Syntymähumala sumenti sen ryhtymiskynnyksen jo pentuna ja sittä myöhemmin on nuita monenlaesii litkuja pitännä kokkeilla. Kirkasta, että kirkastus ja värviinoo että näöttäs komijammalta. Vuan ei, suatanna sama hapannuama kahtoo peilistä jos tohtii sinne vilasta.
***
Sitähän vanahemmalle väjelle on kehitelty monenkilaesta varmuusvälinettä sen varalle jos alakaa alapään tiivisteet falskaamaaan. On Tennaa jos Mannaa ja vaeppaa jossa ei muutama päästö tuota tuskaa.. Ei tarvii joka vartin piästä käyvvä tikistämässä, että jos muuvan tippa. Ei tippa tapa laolettaan kansanlaolussa, vuan voe kae se olla sehhii valetta. Tippuu, tippuu, jos ei kuivaksi vetase!
 
Vuan eppäelen kyllä että jos oekijan kahamalopaskan rykäsöö, niin kyllä siinä aeka lähellä muata perse haalaa? Siinon kuminaoha sinkeellä ja tosijaan jos haorrastuu ja katkijjaa, niin sehän on tuote saappaassa?Sen seoraos on tietenki liukastuminen paskaan. Herra varijelkoon moesesta!

Kyllä minusta on tuommonen vaeppahomma immeisen jymmäöttämistä. Parempi iteja on laettoo luukku peräreijän kohalle ja kopistella siitä kuonat pihalle. Vaen oesikko putken jatke housun läpi parreen.- Minähän en voe tietää ku eijoo kokemusta. - Aenakka vielä. -O-‎28.‎8.‎2013