...mennee ja linkki hammeessa. Jostaki moenen sanonta on muistiin tarttunu. Mitä tuo linkki lie ennen tarkottanu? Josko siitä oes napassu oes taevas auvvennu. Tiijäppä näestä?

Tässäpä sitä tuassii ollaan piästy Vappuun asti. Sehän on melekeen jo kessää. Siltä ei kuitenkaa oekein näötä jos vilikassee klasista pihalle tae mittarriin. Lämpö kuitennii on + mutta vaen pari pykällee, yöllä samanverran -. Harvonpa ne helteet tähän aekaan. Kuitenkin aika mukaviakin päiviä on ollu. Vaikkakin tuulenhenki on ollu kolijanlaenen.

Olpa miten olj niin kuitennii suuret joukot yrittee pittee ihtesä lämpimänä sissäesen lämmitysliemen voemalla. Toevottaan ettei kukkaa väsy yöksi nukkummaan pitkään sänkyyn, siinä voe tullä holotna, varsinnii jos on lirahtanna pöksyyn.

Tietenniihän politiikot pittee palopuhheita. Ommaa pesää kehutaan ja nuapurrija haokuttaan ja mustataan. Vaen kun sitä tekkee joka puoluve niin eiköpä tuossa joku tasapaeno maha  syntyä. Tae suurtako vällii silläkää on? Asijat mennee omalla paenollaan... enimmäkseen päen persettä. ainaki persuilla!

Ei kae sitä ennen Vappuja juhulittu. Perunansiemenen ylösnousupäivä kellarista .Siinäki se oli oma urakkasa kun vyöräsi pottuja pirtinloukkoon itämään. Isot laatikkorivi kuuluki sitte kalustoon aena tuonne kesäkuun alakuun.

Ei kae siinä. Simakasta Vappuva ja maestukkoon tippaleivät ja olokoon mieli kevväesen ilonen! Toki murehtijakkia saa. Mikä minnoon kenenkää mielialoja valavomaan? Jokkaenen tehköön tahtosa jälkeen.-O-30.4.2014