KAEKKIJA SITÄ.
***
Hyvät satunnaiset lukijat. Elekää hermostua jos jutut ei aina oorninkissaan. Lauantaita rauta repii. Pienen horrostelun jäläkeen pääsee naputtelemaan niitä jos näetäki joskus siitä välistäki. Tuntee olosa ihan tarpeelliseksi kun ei kalliit vehkeet joutavana seiso. Oesihan se kamalaa jos kone oesi vaen pankkiasijoentia varten. Ja koristeena.
***
TIETYSTIHÄN sitä monesti munnaa ihtesä joskus tarkotuksella joskus tahattomasti. Noo, eipä sitä syvän sure mitä ei korva kuule. Saa laettaa häppeilemättä eholle. Sev verran noeta savolaesjuurija, että sen vastuun tekstistä voe tyrkätä lukijalle,
***
TOKIHAN mielellään sitä oesi, mutta kun ei kaekistellen tiijä ollakko vaeko eikö olla. Vaen kun tarkemmin miettii niin hankalapa sitä on olla olematta jos on. Aenaki sen aekasa.
***
SEHÄN on monella näen syksyllä meleko vaekijjaa. Syysmasennusta pukkaa ja muuta hatutusta. Mikkää eijoo mittää eikä mikkää tunnu miltää - sanovat!
***
OEKIJALLA asenteella kaekki on oekeenki selevää ja heleppuva. Vanne ei päätä purista eikä villitkää ajatukset tarvii lisätillaa. Sitä vaen pittää soppeutua olevaan. Turhija ei pijä surra. Joka asijalla on se perempikin puoli.