,..pitelee Taas annetaan vettä myllyyn vouhottajille. Johan nuo seoraavan pelin näötävät keksineen. Nyt ei oo jäte ennää jäte, eikä sitä voe viijä kaatopaekalle. Ny seon jätteen käsittely tarkkaa hommaa.

Nyt on viisaat huomanneet. - Perkele orkaaninen jätehän näöttää mätänevän ja sehän tuottaa haetallisia kaasuja. Esmerkiksi mettaanija. Jos se, mikä helevetin hiilikaasu se oli? on vaarallista kun se nostaa pallon lämpyvä jopa muutamija asteen kymmenyksiä. HerraJumala? Kauheaa. Tämä uusi keksintö mettaani on vähintäänni 20 kertaa vaarallisempaa. Elukattii pyontää pierukaasua peräsuoli ammollaan. Alakaa mittarit pyörija hulluna. Heureka! Vae miten se oli? On se joku niinnii sanonu. Mitä sitte tarkottannee.

Nytpä vaen kaekki piereskelemmään kahen perseenvoemalla, että ennustaja eukot jotensikkaan oesi oekijassa. Sillä ohan se häpijä jos vuoskymmenijä opiskellee ja sitte mennee tutkimus päen persettä.

Eiköpä tuota mettaania lie ollunna ja tullunna jo siitä asti kun se herkesi se Jumalan kulukemasta tyhyjyyven päällä ja halusi jotahi kovvaa anturan alle. Palijo on vettä Vantaassa virrannu jos lie Kurranojassaki siitä kun Ukko ite käppäeli maesemissa.

Meneppä ja tiijä näetä. Keksivät värssyn kerrallaan ja ei kun maksuva päälle. Pieruvero tietysti perustusi ostettuihin elintarvikkeisiin? Loppus herne ja papusopansyönti. Ja henkiihän ne nuo kasvikset muuttii. Ei ku läskijä ja rasvaa naamariin. Miistä ei tuu päästöjä, kun se varastoetuu nahkan alle. Yksinkertaset toemenpitteet tepsii tuossa luonnonsuojelussaki? Ei silti, hyvä seon ku asijoeta mietitään. Joku valosana hetkenä keksii jottae järijellistä.

Näkkyy menevän taas höpsikseksi tää jutustelu, että on aeka pistää pussin suu kiinni .Jättää muhimaan mitä huomenna puhkuilee. -O-18.2.2014