KYLLÄ MUA NIIN RIEMASTUTTAA ja kummastuttaaki tuo immeisten vallan- ja rahanhimo. Vaikka on jo ennestään enempi kun on kohtuullista ja tasapuolista.
***
Ensiksi tämmösestä ahaneuven perikuvasta tullee mieleleen tämä Väykky! Vaikka luulis että valtaa on käötetty ja palijo, eikä aina ihmisten hyväksi, oma etu ja valta on ollut etukeolassa, sitten vasta äänestäjien jos sittenkää. kuitenki pyrky pysyy.
Lähes aina V. on ollut vastaista mieltä kuin ns. yleinen mielipide. Näinpä on tullut näkyvyyttä ja metija on  lööpittanyt Patea päevitt'en - melekeen.
***
Nyt on taas kova pyrky menossa. Nuorukaiseksi itseään kehuva Pappa pyrkii nyt pirusti kepun johtoon vaikka ei oo kannatusta?  Miten semmonen voi olla pj jos ei ole päivänpolitiikassa mukana. Tokihan pj. pitäisi olla esim. kyselytunnilla oppositijon keolilla. Muijen puoluveijen pj. on joko ministeri tae sitten pistää kapuloita hallituksen rattaisiin.
***
V. On eilisen politiikkoja. No, niin taitaa olla kepukin? Ainakin jos, niinkun näyttää, V, valitaa pj.Onhan Pate vallan ristiriitanen persoona, eikä omankaan sakin mielestä se paras. Änkyrä isännät luulee, että taivas aukeaa kun Pate on suittissa? Saapihan tuota luulla.!!!!!
***
Suokaatte anteeksi kun sekosin politiikkaan. Näin Patesta unta, jospa   käsittely poestaa koko äijän muistista?