SUJENKUOPPIJA
***
Sujet kuon päevänpuhheenaehe niin pittää muutama potero kaevaa jospa saes muutaman päeväjärijestykseen?Keliki hommaan sopiva.
***
Eipä mene hyvin ei! Vaen se pittää kääntee kaekki omaksi voetoksi. Jos vaemaltoo nii että iän piäsöö, niin eipään tarvihe herätyskelloo - nimittäen akka?
***
Tae pestaotuu ylleiseksi varotussirreeniksi. Siinä suapkii hihkasta kahennii persijjeen voemalla, eikä kukkaa moeti. Muutenki se tuottaa pelekkää lussaa.Säästyy lakanat eikä aenakaa unissaan potkase tyhyjää.
***
Ei kyllä muuten kehujakkaa saa, vuan eihän kiitos elätä.Kissa ellää kiitoksella, koera pään silityksellä. Ikkääntyminen tekkee vaen entistä nöyremmäksi ja huiputettavaksi. Lompsasta luopuu ennen ku rosmo vihijaakaa ja kännykän pistää kaopantekijäestä.
***
Nuihen rosmojen kaa eijoo ikkää liijan varovaenen. Jos meinaa jottae inahtaa nii heti net ratkoo kylykiluihen välliin välämää. Huoku ei kumminkaa oo tottunu suoratoemituksiin niin väärinhän siinä käö - vaekka on kuinka kova pää.
***
Se, varsinki talavi-ilima on senverran raakaa, ettei se keohko pysy sulana jos horsii sitä elämänkaasua tikkurin läpi, Äkkijä siinä kynsi kylymenee - varpaestaki.
***
Ohan se hilijaa tosi. .. minä vielä tässä, hevonen Kestilässä puomissa - minä se meleko sälli. Vaen seon katottava tottuutta suoraan silimiin. Hevonen varmaanki kuollu jo näläkään.Aekaa vieriny melekeen sata vuotta.
***
Tavat pitäsi parantaa, mutta kun se tijaknoosi on niin välijä että porsaanreijästä juoksee suuremmatki siat tiehesä. Vaen mitäpä tukkeksi ku eijoo sarkahousuja kummempaa.
***
Olinkohan ny tarpeeksi suorasananen? Joku moettinu kiverästä ilimauksesta. No sepä tarkotus että lukijan aevo saa pähkäellä mitä teksti tarkottaa.Seon tätä..