SEINÄSTÄ REVITTYÄ.
-
Marketeissa mammutit melskaa ja lasikaupassa norsut. Ei hetkenrauhaa saa markkinavoima. Taatelit kasvaa kauniisiin oksiin ja tyydyttyen huokaa nuori morsian.
***
Kivinen sydän on kova ja raaka. Illankajo antaa pehmeän hohteen kun löytää kohteen suuressa kaipuussaan. Onnen kantamoinen ylittää takarajan eikä mittanauha riitä, muttta kyllä nuorinahka venyy.
***
Arpa on heitetty, saiko kukaan kiinni? Se on tuurissa kellä on suuri, se juuri josta kasvu alkaa, ylimalkaan siinä se on pihvi ja lisukkeet. Aromivoi antaa mahtavan mauan.
***
Haikuja vetäen voi saada syövän, sen kuolleeksi lyövän. Peli on pelattu, vaikka vasta vähän selattu, elämän kirjan lehtiä. Pitää ehtiä olemaan maailmankansalainen, ja ainokainen henki lentää pilvelle.
***
Päästöissä löytyy ja tuotot plussalla. Maailma pelastuu? Kenelle? Kas vaikeaa on olla ja elää . Aina on joku vastaan ja joku peesaa. Joku huutaa hallelujaa joku kiroaa saatapeetä. Voi ihmiset poloiset. Mihin me ollaan menossa.
***
Junat lakossa ja veturit vetää kaikista ovista, lovista paistaa hentoinen valonsäde. Suuressa maljassa killuu boolia, siellä piiloilee räyhähenki. Pohjalla lepää nukkumatti!
***
Kapellimestarilla puikko hukassa. Rytmi sekaisin ja kaaos paikalla. Mitä voisi keksiä että löytyy rytmi paikalle ja Rauha on rientänyt iltalomalle. Täytys tehrä jotain...?