PIILOSSA
***
Näkymätön vihollinen vaanii kaekkijalla- Eturintamassa hyökkää terveös porukat ruiskut tanassa Viirusta vastaan, mutta kun se ruuta on tyhyjä! Ovela vihollinen on jo hyökänny selustaan ja ruumiista tullee kiihtyvällä tahilla- Ep'toevossa konkarit konttaa korpeen, mutta vastaantulija puhaltaa Viiruksen siemeniä onnettöman sierammeen. Korvenkätkössäki Viirus vie voeton.
***
Vaarahan vaanii aina tiellä, tai sitten siinttää horisontissa. Vaaraa ei pijä pelätä jos se ei ole kouriintuntuva, mutta vaaksa vaaraa kohti saattaa muovostua kohtalokkaaksi. Jos huomaat vaaran vaanivan on kovin onnellista jos pistät vipinää kinttuihin ja pakenet, niin katso, kohta huomaat olevasi vaaraton. Tosin vaarasta voi olla hyötyäkin. Tietty markkina-arvon voi antaa talouvvellista hyötyä ja menestystä. Vaara tai tunturi suo myös hyvän mahdollisuuven lasketteluun myötämäkkeen.
***
Alaslaskussahan vaohti kiihtyy ja saattaa tulla sitte äkkipyssäös johon ei kumminkaan pijä pyrkijä hijas jarruttelu antaa sopivan hijastuvuuven, Liike ei pysähy, mutta ei myöskää päätä huimaa. Lepposa vaohti tekkee hyvvää sielulle. Tae sitte ei. Mikä nämä tietää? Ei kukkaa! Tae kenties asijantuntija voesi jonki arvaelun heittää. Heittääkö menemään se riippuu mistä roekkuu, tae on sitte riippumaton mietiskelijä. Matolla makkoeju tuskin pelastaa, mutta älli pellaa! Älä kumminkaa pijä ystävää käjestä, se voe viijä turmijjoon!