ALAKAAHAN NE...
asijat nytkähellä monneenki suuntaa. Evväät hajallaan ku Jokisella. Tutkijalla onki kamala skitso tunne, että mikä asia on niin tärkijä että kannattaa ajjaa! Iteopiskellen suoritin asijanajajan kurssin.Kurssi oli vaekija ja siinä piti terhakoetuva tosissaan, Varsinkin hektinen asija vaatii pitkijä koepija ja tasasta maata. Mutta mihimpä se tutkija voesi turvaotua muuhun kun noppeisiin jalakoehin. Nääs jos asjat kaatuu päälle voe seoraamus olla pahempi kuin paha! Tae sitte voe mennä tolokusti. Mutta mihimpä sitä ei alakas kun on kysymyksessä koto ja isänmaa.
***
Juoksevat asijat varsinkin ovat hyvinkin haasteellisia. Ei koskaan voi tuutittautua harhakuvitelmiin . että asijat olisi hanskassa. Aina voi jotain sattua ja asijat karkaa käsistä ja siinä sitten kiikaroet asijantillaa. Jos hyvin sattuu niin se ossuu kohilleen, mutta jos menee ohi siinä ja siinä on hyvät neuvvot kalliit.
***
Siinä se onkin tenkkapoo miten suhtaotuu tulevaan tilanteeseen. Kun ei tilanne oo siinä silmäin eessä.. voi sattuma aiheuttaa arvaamattomija seuraamuksia. Arvaamaan ei kumminkaan parane panneutua, Se voi aiheyútaa monenlaista komlikaatijuva ja vaikeitakin rimpuiluita asijan yli.
***
Näen maalaesjärijellä aatellen sitä äkkijä alakaa puhua härijistä jos härijillä kyntää. Tosin en oo härillä kyntäny, mutta sonnilla kumminki - Ferkusonnilla. Hyvinhän se kiivu käänty ei siinä mittää, mutta varsinaiseen asijaan sillä oli aika pieni vaikutus.´Lopputulemaksi saahaan ratkaisematon kun ei tiijä missä sitä mentiin ja mihin tultiin.
***
Ehkä joku satunnainen lukija kyselee mielessään missä tässä on pihvi? Ikäväseni pitää tunnustaa että kissa söi sen pihvin - ei se ollu ilves - vain rotukissa joka nyt maata pötköttää sohvalla. Huomenna ehkä nostetaan kissa poyvälle jos ei kummempaa tutkimista ole - riippuu asijan haaroista! Nyt on aamu lähell'.Eiku järki kätteen ja ostoksillel!