RANNALLA.
***
Eipä pie paekkaasa, että jotaki ejistystä oesi taevaanrannalla tapahtunu. Sama keskiaekanen pimmeös verhuvvaa kaekkijen mielenmaesemmaa. Valopilikut lymyvvää piliven takana ja pensseliki on unohtunu pesemättä. Maalaele siinä sitte!
Molotohovit (kuka tietää mitä neon?) on akkunassa. Ei ees sissäesessä lampussa oo valua. Energija loppunu ja lamppu palanu. Vae pitäsköön sitä siirtyvä ölijylamppuun. Vuan liekkö tuon väliä. Pärreitä oes kyllä kaenalossa? Siirtyskö tuota entisaekaan? Vaen pihtele! Pärepihti puuttuu-
***
Piäkytkintä eijoo olemassa immeisellä - eikä sulakkeita. Seon räeskettä kun piuhat lyö läpi. Siinon ukkoset lastenleikkiä.. Piuhat on rättieristeellä ja oekosulukuva räpsii tämän tästä. Vaen siitäpä ei kantsi murhetta kantaa. Tuota kuormaa jo raahata muutennii tarpeeksi.
***
Tijatterihan seon nykysi monelle kova sana.Onneksi ei oo meikäläenen eksyny niihin synninkarnevaaleihin. Se oesi varmaan vaekijjaa suaha semmosija syntejä anteeksi. Näehen nykysten kansaki on jo mahottomuus. Vaen kukapa meistä synnitön? Synti suuri, surkija..........
***
Tämä nykyaekahan on kovin kiimasta aekaa Suakeli alakaa tuo meedijan rääpiminen vituttaa. Normaalista asijasta pittää kättä vääntää. Tämän selevemmin en vikkuuttele. Saa lukija arvaella mistä se on puhe? Yllesähän seon puhe siitä mistä puute!!!!Tosin nykysin saa varua joka hetki huijareita ja nettikoijareita. Pulassa on se joka niihen kelekkaa haluvaa, vievät rahat ja kaeken muunkin!
***
Muutenki nämä tikihommat sisältää vaaroja joka suuntaan. Ymmärtämyyttään moni kokkeilee kaekeja mitä netistä löytyy, kunnes joku päevä huomaa olevansa suurissa vaekeoksssa. Susi on pienempi vaara kuin netti! Tekemällä tehhään juttuja suurella rahalla. Näetähän on jo palijo.Täh?