...ottaa kantaa ja vätkyttää niitä nielastavaksi, mutta kun kaekki kannikat on jo syöty ja reikäleivästäki pelekkä reikä on jälellä.Näenollen se ei ruuvaksi rupija.  Vaen eihän se melle oo uutta tyhyjän märehtiminen. Sitä kun on jottae tietävinnään, niin huomaa että aeka on seelannu ohitte ja mikä ennen oli mustaa onki ny vitivalakosta. Tae siis aevokopassa ei oo asijat ajantasalla. Sitä kun ellää vieläKekkosen ajassa. Päevitykset on jääneet tekemättä ja nyt sitä ihimettellee tavallisija tottuuksia.

Meikänki pään ohojelmoenti on tehty vuonna miekka ja kilipi, ja seki on tapahtunu manuvaalisti jostae roskakorista löytyneillä komponenteilla jopa kompostista lienevät  kaekenlaesta, jo puoliksi hapannutta materijjaa ehtineet - ja löytäneet. Juuri siitä johtuu, että naama on hapan - peräpäässä jopa haeskahtaa. Mutta sehän ei viiliksijä pillaa. Aena yhtä surkijaa ja kurijaa on raahautuva rastilta toeselle. Rastit ovat lisäksi hukassa kun elämänvirrassa kartta kastu ja liukeni nesteeseen.

On tietenki kovin onnellista ja jopa ratki riemukasta, huomata summamutikassa osuneesa rastille, mutta vituttaahan se kun huomaa olleensa samalla leimaospaekalla ennenki! Siinä kun aekas kirovaa ja äplistelee, mihinkä nyt ja millä evväellä. Se reikäleivänreikä, eikä muijjen ryystämä velli juuri mahhaa täötä. Siinä sitä vesikielellä kuijotat kun toesille paestaa päevä ja minä vain sajetta saan. No, vesi on paskan puoskari on semmonen slokani tuonne nuppiin ohojelmoetu. Mitä se iteasijassa tarkottaa?Siitä lieee jokkaesella oma käsitys - tae jalotus!  Pitäsi tietää olosuhteet jossa totuus on konretisoetunu. Tae siis on kertyny lihhaa luijen ympärille. Sehän onki komijampaa kahtuva kun pelekkijä luita. Luista voisi rakentaa aasille siltoja. Aasi kyllä oesi vaen ei löyvvy sillanrustaajaa joten täötyy koettaa hypätä kuilun yli. Se joko onnistuu tai pittää kaapasta pohojan kautta.

-kele kumminki kun tulleenoeta virheitä nii vilijalti. Lukijalle on kuitenki lohutusensana varattu. Niistä ei laskuteta erikseen könttänä koko paska. Vaen ei se mittää. Suunnistusilimat jatkuu, ajankohtaan nähen, varsin suotuisina. Arska paestaa ja leivoset leikkijä lyö. Mutta Leikki ei oo moksiskaan.+2,5 on lukema ja taevas sees. Lumija on rippeet jälellä Tässei tarkoteta mittää kännykkätä, vaan sitä valakijaa, joata meille ylhäältä annetaan. Ny höpötysluukku säppiin ja vaehetaan kanavaa - tae blokija Kiitos kun kävit..-O-