...tätähän se minun unennäköni tiesi. Tosin en muista minkämoesta seikkaeluva sitä tuli kateltuva - silimät kiinni. Enkä minä tiijä onko tänä aamuna ihimeitä sattunu. Mutta entiseen verraten - niin aena sattuu ja tapahtuu ja siitä sitte metija hupattaa kissankorkusin puukstavein Varsinki töllö kunnostautuu pyörittämällä samoja juttuja monella kanavalla. ja mikä tympeintä samat tarinat puolentunninvällein. Voe jessus kun nyt on kuulema joku ässä saanu semmosen mustan läpyskän kertaa enempi vastustajan pömpeliin. Siinä sitä riittää märehtimistä aenaki viikoksi. Entäpä ite Porissa. Varmaan porinaa riittää seuraavat kymmenen vuotta. Mukavahan se on kun kansalla on sirkushuveja ja viinaa, työstä ei tykkää nykyvään juur kukkaa.

Onko mul kukkaa lähettäny terveisii, kysellään Turus huolestuneena. Varsinkin varsinaiset alan naiset kuulema kyselee. Minunhan sitä on vaekija kellekkää tievottaa kun eijoo pienintä kontaktija niihin piireihin. Piiri pieni pyörii ... mennyttä runoilijaa lainatakseni. Näetä piirejä ja piirejä ja kuppikuntija pyörii jokapuolella. Persupiirikin savusti Antin pellolle, vaekka liekkö Antilla peltohommiin kykyjä - kaopunkilaespoeka. No, käöttyvä toki löytyy. Kangilla on helppo tehä reikijä pylyväetä varten, joten toimenkuva on taáttu. Kiitollisuus persupiirijä kohtaan lie Antilla tosi vahva. Lerneri, vae mikä se noeta-akka lienee? Oli persupuskurina. Että turhaa seon väettää ettei persut saa mittää aekaan.

Ilimapiiri lienee puoluveijen kesken aeka tulehtunu. Lääkkeitä ei oo tarijolla ja onko sitte lääkkeen ottajaa? No, vappu on tulossa ja lääkettä nestemäisessä muovossa on tarijolla hienoesta lasseista. Toevon mukkaan lääkkeet auttaa ja muutkin puoluveet, kuin persut saa jotain aikaan. Jäämme jännityksellä kattomaan millasta on meno evuskunnassa tännään kun on ratkottavana tuhannet työpaikat ja satojen miljoonien vientitulot pramilla. Muka kansalaisalote???? Sallittehan nauraa selkäkeikka nauruja. 50000 höperyvä piipertäjjääkö on kansa? Pitäs kerätä atressi tarhaajien puolesta - silloin puhutaan miljoonista kannattajista. Se kun on fakta. Iliman työtä ja elinkonsteja se tullee viikatemies listimään - heikoimmista alkaen. Turkistarhaus on laillinen elinkeino seon sitä ja piste.

Aurinkoinenaamu , ei ees pahemmin tuule. Takapihankinos on puolittunut ja hupenee silmissä. Pari kottikärryllistä on jälellä. Joko huomenna hupenee kaikki? Katellaan. -O-