tätä, kun sitä on niin totinen poeka. Saakeli kun yrittää haoskasti kirijottaa, niin tullee vaen pelekkää itkuvirttä. Eihän semmosella saa kettää hyvälle mielelle?

Paremminnii varmaanki lukija ajattelee että ompa poijalla vaekijjaa tuo arkinen vajellus. Tietennii sitä jottae ilokaasuva kaepaes, vaen kun siinäki on omat vaarasa. Repijää naorelemmaan itekseen niin kanssa eläjät varmaanki kuhtuu semmosen aoton joka pannee Piipaa!

Vaen kuten sanon niin totisissa merkeissä tässä vajellettaan. Jäöhä suomalaenen äijä tuo mieleen vanahan ajan tosi miehen. Kukapa ei semmosta kuvvaa haluvaesi itestään antaa.

Vaen mitä ne sanokaa ne vanahat ja viisaat. Räkänokastaki mies tullee vaen ei turhan naorajasta. Että totisille linijolle se suomalaenen on opetettu jo vuos satoja sitten. Se saattaa olla paha virhe alakaa kurmuilemmaan tyhyjän takia.

Että ankijoessa ja totisissa merkeissä tässä pittää jatkaa. Toevottavasti Puttiini jaksaa välliin antaa heittää huumorikommentin. SIITÄ sitä voi saaha siementä ratkiriemukkaesiin juttuihin. Tai sitten ei: Ei uutta auringon alla, jos ei päälläkään.

Että tämmöstä. Palataan! -O- 8.4.2014