KURTUSSA!
***
Tavallisen pitkääperijantaita - fb-kaverit Valtakunnassa kaikki hyvin. Kurttunen naama kertoo elämänkokemusta jahuolia, No, ikä tekkee tehtäväsä vsekkä taeval oesi pelkkää ilonpitämistä javalla murhrita. Tosin sehhii on yksilökohtasta.
***
Turhaa ne vouhkaavat kaekenmaaliman terveöstuotteista. - Kun vetaset tätä naamaan oot aenaki sata vuotta nuorempi. Kun syöt tätä jopa on elämä kuin juhulaa. Jos käötät tätä huomaat kuinka nyt vasta elämä alakaa. Kun teet näen kehosi on kuin nuorukaesen jne.
***
Ja mitä sitä kissanpaskoo. Päenvastoen kaekkinaenen vouhotus varsinnii tuolla meikki puolella tekkee kokonaan päenvastasen vaekutuksen. Kun vanaha muori vettää ryppyset huulesa kirkuvalla värillä seon kamalan näköstä. Siihen ku vielä kirkuvaa värijä tukkaan ja muuta ehostusta. Huomaa kyllä että muorilla on epätoevonen ikä menossa.
***
En mie sitä, ettei näen saa tehä. Sitä vaen meinasin, että kyllä se tuo maenos on melekonen manipuloija. Kun luvataan kuuta taevaalta jokkaenen sitä haluvaa. Vaekka tuo kemikaalipuoli lie melekonen terveysriski.
***
Ruokapuolella taas sitä vasta vouhotettaanki. Välillä milloen mikäki ruoka-aene on myrkkyvä ja välillä sitten sitä terveöstavaraa. Voe taevahan taatto kun siihen eorova uppovaa jos hyppevvää noehen pillin mukkaan.
***
Paras linija seon vetasta läskijä naamariin ja pottuva ja tietysti paksusti voeta leivän päälle ja ruvisleipää. Sillä se ähky lähtee ja jaksaa pitemmänki rupijaman pällistellä. Siis tavallista lähiruokaa.Niin - ja tietysti MÄMMIÄ!