PYHÄÄ.
***
Viikonloppuahan se taas pukkaa. Pressanvaali ja muuta mukavaa... Raoha maassa ja ihimisillä raha riittää turhuuteen. Huumetta pistellään ja työ on myrkkyä. Meitä laeskoja riittää. Helppua elämää vaekeutettaan monin eri konstein, kuten lenkkeilemällä ja kaekenmaaliman treeneillä. Ajanvietteeksi suuret pojat suunnittellee lakkoja, kun viiksettäää kun asijat vaehteeksi mmennee suotusaan suuntaan. Heh!
***
Sanovat- jopa huutavat - kurkkusuorana, että kuinka on kurijaa ja kuinka vaemenee elämisenäänet jopa - hanurista. Eikö mitä! Eletään sitä päevää kun on menossa ja huokaellaan sitte kun on aehetta. Kun on kaksi kovvaa, kova pää ja kova kohtalo, niin niillä pärijää.ja porinaa riittää!
***
Tosihan on - mitä kurijempaa sitä lujempaa mennään- alaspäen. Vaen se on päätetty, että viisi suunnasta kuhan liikettä löytyy. Ja sitähän on, luoja paratkoon joka lähtöön jopa enempiki.Nupilla on noppeos melekonen lattiaa kohti.
***
Kyllähän se vuojenaika jo itessään suap immeisen kengän kepijäksi tae paenavaksi. Mitä mukavampi sää sen kepijämpi kavio. Ei siihen tarvita kuita eikä muita. Antaa vaen luontaesen hulluuven tehä tehtäväsä vappaasti. Vaen pakko ne on kaekki muutki vuuenajat jotenki selevittää.
***
Eikähä seo konstikaa jos Toppila työntää lämpyvä patteriin ja Forttumi virtaa töpseliin. Siinoo kun öllistellee ja töllistellee ja porinoe ilimosta jos e oo kummempaa päevittelyn aehetta.
***
Eikähän tuota tiijä ryöttää vaekka kärrykelijä pukkaa yhtä akkiä.. Kovasti mukavija lukuja näöttää tikitaali nyt lenkkeilijälle joka pakkasia pellekää. -3.8.
***
Talavi kulluuki mukavissa merkeissä. Kukapa sitä syysmyrskyvä ja räntää kaepaa, vaekka meleko varmasti se vielä mäkäsee luntaki metritolokulla. Siinon taas mummolla tekeminen .Siitä vaen...mummo tuumii. Muutapa ei ny tähän hättään !