NYT pitää aamu aukasta rennolla otteella. Katella suvaitsevasti oikeaan ja vasempaa. Jakaus kaljussa suoraksi ja menoksi! Siis niissä suhteissa ku on mahikset.
***
OOTTELEN itteni uudesti syntymistä. Eihän tästä tule helvettiäkään, jos ei saa materiaa narinamyllyynsä. Myönnetään se on vaikeaa. Elämä on tasasta kuin santapaperilla vetastu. Em minä sillä että pitäs rypistellä. Rypistyys e naama muutenki.
***
AATTELIN vaen, että oes jotaki maenittavvaa. Saes sanomista. Tämä alakaa muistuttaa niitä stantup koomikoeta jokka muka ovat hauskoja, mutta jutut ei naorata kun pöhönässä olevija. Nehän ny naoraa muutenki - tae itkee elämäsä surkeotta. Sillon siinei aota stantupit eikä nupit. Voehan se olla että meikä tavan tollo ei taijuu niitä vitsejä? Onko näen? Minä vaan kysyn!
***
EI OO TIETUA kuka on oikeassa... vieläkään. Vaekka se ylleesä on oekijassa jolla on paksu hauis - tai lompakko. Raha ratkasee kinkkisenkin propleeman. Setelit oekoo suuretki kuprut. Pieni mieski on suuri jos on milijonääri.
***
EPÄTIETOSUUVEN tuulet huojuttaa männyn lahonnutta latvaa. Itsensä hirttäneitä riippuu vahvoilla oksilla ja kalmanhaju saa Yrjön vierailulle. _ Mitä Yrjö? Oletko saanut.. montakin ählämiä ? Siinäpähän mieti mitä tuli tehtyä. Meinaa ehtyä öljyhanat, mutta ei se mitään ajetaan viinalla.
***
PELOTTAVAT luopumisoireilut ovat tiedostettu koko maassa, jopa kuussa on asiaan törmätty. Välillä on ihmetelty, voiko kloppaali vaikuttaa kansantalouteen ja ´kansan hyvinvointiin? Kyllä vaan se voi. Nyt ei ole selittelyjen aika.
***
KURKKIKAA ympärillenne kun vielä voitte. Stasi kerrää listojaan ja suuret uhkakuvat on piirretty laajoihin seiniin. Heiniin makaamaan voi pyrkiä jos ei ole heinänuhanen. Voitto on meijän eikä pelastusarmeijan, sanottiin ennen. Usko siirtää vuoria ja kotimaisenomenan kuoria voi nauttia vapainmielin.
***
OI vapaus kuule kutsua... Orjat killuvat kahleissaan ja lesket lempii. Suurin silmin voi katella maailmanmenoa - eikä siihen jarruja löydy! Näin muuten on, vai onko?