KYLLÄ KYRSII...
...nuo töllönohojelmat. Varsinnii nuo nykynäötelmät ja elokuvat. Eijoo oekein lastenkatottavvaa. Salakkarit joka on parraaseen katteluaekaan huorattaan ja nussittaan ja tietysti homostellaan ja lepsoellaan. Sammaan katekorijaan kuuluu tuo Uusi Aekaki.
^***
Viinan kanssa läträttään koko ajan. On siinä hyviä malleja pikkutytöille ja pojille. Tuollaset ohjelmat pitäs näöttaa pimijässä ja semmosessa vastaanottimessa joka eijoo kunnossa.
***
Toki tuo on vanahan perkelleen vanhentuneita käsityksiä. Mutta en usko että nykyaikuiset joilla on pienijä lapsia taputtaa käsiään noille nykyohjelmille, jossa kaikki on sallittuva. Onhan niissä muka ikärajat, mutta harvapa niitä valvoo? Tosin salakkareissa eijoo.
***
Tietenki sitä pitäs ellää ajan mukana. Mutta kun kyrsii niin ei sille palijaen käsin mittää voe. On se jotenki härskijä kun ilta seittemän aekana alastomat immeiset naija nysvää. Voe siinä pikkulasten vanahemmilla olla joskus vaekija selittää mitä ruutussa tapahtuu.
No, jospa sitä käyvvään pohjalla. Sitte aletaan ottaa esitysajat huomijjoon.
***
Tokihan itekki oon tuohon syyllistyny kirijossani. Niissä pannaan ja otetaan. Mutta kaikki tapahtuu luonnonmukasesti. Pitäsköhän ottaa seuraavaan jo muutamat homot ja lespot? Tae olokoon seuraavaa ei tuu, mitä tähän ruutuun teijän harmiksi rietastellen. Näetä ei lapsoset luve.