... tuulee mereltä. Ei saa selvää! Onkohan nyt syksy vai kevät? Puskassa asustaa tupajumi yhteiskunta. Untako tää? Kanat kuoli kukko jäi? Muniiko? Aika sen näyttää. Kukolla munat pussissa? Onkohan? Kanat jätti aukon sivistykseen.

Alapuolelle vetää, mutta minkäs voi kun maailma tarvitsee tekijänsä. Johtotähti yhä vailla ottajaa. Missä menee raja kun paja on jo rakennettu.  Kivirakenteet kestää, ei voi estää pientä ihastusta.

Tavataan valittaja silmästä silmään ja tavataan lukemisen alkeet. Siitä se lähtee, mistä alkaa, ja yhtäjalkaa käymme rinnakkain.Seitsemän lihavaa vuotta, kymmenen katoa. Kuolema korjaa satoa ja taas jossain on ylituotantoa.

Ei ole kohen koskaan. Loskaan hukkuvat vihreät niityt ja liityt maailaman menoon. Oi jos voisin kerrankaan....maistaa hiukan mammonaa. Mutta kielletyt huvit salpaa hengen ja antaa tilalle pelkkää saastaa.

Väliä eioo mitä valuu. Kunhan valuu, jos haluu! Pyyhkiä voi myös vasemmalla. Jos hyvin pyyhkii, niin äiti nyyhkii ja on onnessaan, kun ei hukkaan ole mennyt synnytyskivut ja vivut on sitä varten että voi tarttua vipuseen.

Sedästäkin tulee täti pienen leikkauksen jälkeen. Muutuiko mikään? Kosmetiikaa kuluu ja tukkaa riittää. Sitä niittää mitä on kylvänyt. Paitsi rikkaruohoja. -O-‎16.‎7.‎2013