ÄTINÄÄ.
***
VITSIHän seon vähissä ja naoru kattelussa näenä synkkinä päevinä. Pian se Arskakin näöttää naamaasa tarpeeksi. välissä himmijä hämärä. Aekasahan se kestää vielä , mutta jostakihan sitä häätyy ätistä kun on kerran hommaan panneotunu.
***
OHAN se Musti muunaki kuin papin hevosena. Vaekka laolaja ulisee - Taevaanranta peittyy säteistä aoringon... Menispä syyspimijällä katteleen niin ei näö ku yksi aenuva valopilikku. Se taksin merkki. Joka kiitää yössä etteenpäen jos eijoo taksitolopalla voonaamassa uhurija.
***
EIPÄ tuosta kantsi alakaa rustaamaan suurempaa numeruva. Jos ei silimään satu niin haro käsillä. Meillä käsitellään sokijat silikkihanskoen ja annettaan ohojeita. Ota silimä kätteen näät paremmin. Vanahat sano. Onnistuhan se jos sattu olleen sovan jäläkeen läsisilimä. Nykysi ammuttaan Laaserilla ja näkö tullee vaekka puusilimään. Sanovat, lieko sitte asijassa perrää?
***
Pää seon vetävän käjesssä. Tae voe seolla jalakaki? Kaekki maksaa ja syötävä aenaki vähenee jos ei lopu.  Seon hyvä jos rahhaa ulukoeluttaa, aena se jonku käsijä lämmittää. Rahaton on kuin pilivinen syysilta. Eessä vaen synkkää ja tie jota on tähän tultu on kuoppanen ja montut on saastevettä pullollaan. Voe se joskus viiksettääkki? Tekevälle sattuu. Tosin voe sitä sohvaltaki puota.
***
OOTELLAAMPA taas huomista, kyllä se sakkasa sannoo tae voe se olla vaetiki. Aenaki mikäli pallo pyssyy kuosissaan. No. mitempä se ny loppus ku on tähäki asti pysyny ratallaan.