...jänteet tässä tahtoo vaevata. Miten pirunlaella noeta saesi venytettyvä muutamankaa sentin. Saesi jallaat suoriksi ja muutennii tuntusi mukavammalta. Nyt kun se alakaa suoni tosissaan nykimään niin ei parempaa ajankulua kaepaa. Minnuuti tuntuu vuojelta.

Tämänpäevän suosikki sana on pätkä.On pätkätöetä ja pätkittyjä ajatuksia. On pätkä ihimissuhteita jne.
Kyllä pätkä pääministeriki sopisi paremmin ajankuvvaan. Tosin tällä pitkällä katkoo ajatus , että eikö tuo yksiin vetäne?,

Kokoomuksen rintaäänelläkö haastaa. Tahtoo vaen jäähä porina-asteelle. Ei sen puoleen, niin on aena ollu ja tullee aena olemaan. Rejaliteetit pistää tekemään sen mikä on mahollisuuksien rajossa.

Kompromissi eijoo koskaa kaonis, mutta jokkaenen löytää siitä mukavan kurvin?

Nykyväänhän seon kansanvaatimus päen persettä!
Lamasta huolimatta jokkaenen oottaa enempi rahhaa, tuhulatakseen enempi ja tehäkseen töetä vähempi.Ei tarvi olla ruutinkeksijä huomatakseen, että tällä asenteella istutaan kohta kaikki ruutitynnörin päälläja ootetaan milloen räjähtää.

Mitenkä sitä toemeentultiin sillon kun eijollu muuta
kun halu tehä työtä ja tulla omillaan juttuun. Ei ollu töllyvä ei tietsikoeta ei älyluureja?

 No, niihin se raha menneekin. Auto kumminkin on suurinkulunki, ei ees asuminen suhteessa oo niin hintavaa. Ruoka on suorastaan halapaa, kun aattelee kuinka täkkijää se on.  Seon tätä. -O-‎27.‎9.‎2013