KOURISTUKSIA.
***
Hiljanen yö ympärillä yritän saaja muutamia hajatuksia aekaan. Taas on ikävä yö.Molemmat kisaajat kimpussa. Kutisee ja koristaa.ilimostako riippunee vai mistä. Huilia väliin!
***
NO NIIN! Uutta usvaa putkeen ja taas mennään - alamäkkeen. Jatkan nyt aamulla, yön vaivat taas helpottanut Nousut on niitä varten joilla on vaikkua kynnen alla ja uskomaton uho!
***
HYvältähän tuo näöttää. Arska kipuvaa taivaalle joka aamu, jos ei oo pilivessä. Kasvaa alimmat aijanvitakset ja vanhaki nyt nuortuu. Nuoriso kasuvaa Kohta kaekki jättejä. Sitä tuntee ittesä kääpijöksi. On siis aihetta kiittää.
***
Eihän meikää oo kasvatettu! Oon saanu kasvaa aevan ommia aekojjaan ja viimeaekoena enimmäkseen alaspäen. Kohta sitton vaen jäläki lattijassa - jos sitäkää.
***
Vaen sama se sille kuhan on, ettei tarvii suurennuslassia ettijä, eikä harrastaa haku ammuntaa, kun lehemät on myöty, tae syöty? Sujetkin saavat ettijä naapurin koerija ? Jottae suolenmutkaan.
***
Enpa tuosta suruharsoja kattele. Kirkkaen silimin vakkuutan - poeka on päässy kottiin. Kiitetty olkoon ettei eksynyt heikoille jäille kun se järvessä on ohut jää. Paskanhaju voittaa hijen ja naisetkin pökertyy.
***
Murheet on mulla siitä kun täyttää täyttämättömijä ja näyttää näyttämättömiä. Sukukalleuvvet sujet söe ja eunukkien kuorossa saa laulaa korkijalta ja kovaa.Kovan perästä pehemijän löytää.
***
Kummaa kutinaa ja sekavaa mutinaa kuuluu laajemmissa piireissä ja viireissä näkyy tuulen suunta.
Autuas se joka tiensä löytää ilman kompassia. Niin hyvä kun on kotiin tulla taas...Eiköhän tuossa aamun avvaoksekssi. TÄH?