Sehän viikko lähtu komijasti kulukeen. Tuulivoemaa myllyt jaohaa ja vihirijä, pirunkallis, sähkö tarrataan kiinni ja kaopataan kalliilla kuluttajaparalle. Lämpö näyttää + 3.4 astetta. Ei kae se paha? tae aevan sama!
***
Tupo lähestyy! Vallattomat vallanmulijaotuslaolut oottaa kilijujaasa. Tartu aekaan sinä kaltoen koheltu ja raskaotettu. Se voe olla viimmenen taesto.
***
 Kato ku vasurit kuollee sukupuuttoon ja arkejolokit kerevää niihen luurankoja kokkoelmiisa ja ihimettelevät miten sellasella aevokopalla on ylleesä voenu tulla juttuun.
***
Eihän se tietenkää häpijä oo jos piä on umpiluuta. Se on luonnon valinta ettei tule liikaa sanomista. Silla armahtaahan voi sellaiset joilla ei päässä tikitä, sillä nehän eivät tajua mitä tekevät. Tae paremminki ovat vaen.
***
Rauha ja rakkavus voettaa äkkiväärät ajatukset. Olkaamme kiitollisia että viisaitakin on joukoissamme.
***
Nerojahan on joukossamme, mutta he pitää kynttiläänsä vakan alla. Toivotaan, että säilyy vakka palamatta - ja älli!
***
Varsin moni vettää tuota vaehtoehottomuuven linijaa. Ollakko vae eikö ollakko? Sitä ne pähkäellee saamatta mittää tolokkuu tuohon roplematiikkaan.
***
 VoeXiissus kuitennii kun oesi pikkunenkaa monttu siellä kallossa aevvoja varten voes tapahtuvä ihime? Moniki huommaesi , että vaehtoehtoja on mualima pullollaan ja sen että voe sen tehä toesinki. Ei oo pakko takertuva vaehtoehottomuuven haarniskaan.
***
Vaen eikae se mun syy oo jos joku ei tajjua vähhää palijosta, eikä viärrää oekijasta. Käpälät täötyy nostaa pystyyn ja toevua pahinta ja pelätä parasta. Sillä kaekki mitä suustanne vyöryy voijjaan käöttää sanojaasa vastaan.
***
Varsinnii nuo kerettiläeset ajatelmat saattoo saaha arvaamattomija lumivyöryjä aekaan. Minkä pirun mie sille voen? Kuhan pätisen joutavia!