smileytässä vaen toevottelen, vaekka on kuulema viimesetajat menossa. Jonku Maija-heimon poppamiehet on muka laskeneet että 12,12-12 seon sitte saletti! No, soppiihan tuota eppäellä? Voe olla samallaesija ennustuksija kuin entisetki maalimanloput. Niitä loppujahan on tietäjät ennustanneet kaotta aekaen, mutta pallo vaen mennä viuhtoo läpi avaruuven ratallaan aorinkon ympäri. Sitte jos se sinkoutuu rataltaan ja tuo kuuma aorinko jää völökistä, niin voesi ne tulla aeka holotnat olot. Tokihan kaekki on mahollista vaekka tänä päevänä. Mutta saattaa tuossa olla heivuun varraa. Jeesuksen syntymästähän on alettu räknäämään vuosija ja päevijä. Eiköhän nuilla Maijoella oo  ollu eri Jumalat ja eri rätinkit. Herrojen höpinää koko juttu. Vaen välijäkö tuolla?
smileySe
jouluki on vielä pysytelly tuolla pahalla puolella. Siinä moni  Visa vinkahtelee vielä ennen raohottumista. Syömistä haalitaan älyttömät määrät. Miksihän se pittää mahottomasti syyvä ja juua ? Seon muka juhulimista. kun mahapakolla koetetaan vettää safkaa naamaan, että napit lentelee. Toki on jokkaesella oekeus ilosa naottija haluvamassaan muovossa, mutta saahan tuota kummastella. Se kummastuttaa vielä enempi, että rötstäillään vaekka eijoo varraakaan. Vastuuttomasti yhteiskunnan piikkiin vejetään perseet olalle,,, kyllä valtijo kyytin maksaa.
laugh
Talavi vaan on tosiasija. Pakkasen puolella on pysytty jo pitkään. -6.5 on tarkka tänä aamuna. Suksi luistaa ja latu houkuttaa sellaista jolla on urheilumieltä ja omistaa välineet. Välineurheiluahan se taitaa olla. Pitää olla muotinmukaset vetimet että ilikijää mennä valastulle lavulle.- Kallis on joulu , mutta elämä se vasta kallista onkin spurttiselle yksilölle. -O-