smileyse alakaa olla tämä Rakas Suomi Neito. Mun laskujen mukkaan tullee 95v itsenäisiä vuosija. Seon meleko saavutus näessä epävakkaissa olloissa. Toevon mukkaan näetä itsenäisiä aikoja jatkuu etteenpäinkin. Suomi pysynee maailmankartalla vielä pitkään. Kukapa näille raukoille rajoille olisi ees pyrkimässä. No, eipähän tuota pijä mennä takkuuseen. Asseet kilisee ja paeneet kasvaa puolella jos toisella. Se näkee ken elää.
smiley
Monenlaestahan se Neito on matkallaan joutunut kokemaan. Häntä on riepoteltu ittään jos länteen. On raiskattu ja häpäisty. mutta on ollut myös riemuisia menestymisen aikoja. Mitä sitten tulevaisuus tuo, se on pitkässä kuusessa. Kavereita pitäsi olla hyvinä päivinä, silloin niitä on huonoinakin hetkinä. Toivotetaan Suomi-Neidolle onnellisia lisä vuosia. 100v. ei ole enää kaukana.
smiley
Se se oli valitettavaa kun pilkun nussijat puuttuivat Tuntemattoman esitys aikaan. Sen olisi hyvin kerinnyt katsoa ennen vastaanottoa. Nyt ne menee osittain päällekkäin. Vaikka Tuntematon on nähty moneenkin kertaan niin harmittaa se kumminkin. Kahta kanavaa ei pysty kukaan seuraamaan yhtä aikaa.
Näyttämisajan siirto on lapsellinen ja kaukaa haettu. Kyllä kai joka uutisissa on julmempaa materiaa! Pitäskö kaikki uutisetkin siirtää myöhäistunneille? Kukkahattutätien touhua. Sano,

smileyPakkaskausi jatkuu. -22.4. on mittarilukemat . Eilen se kävi jo -10 mutta yön aikana valahtanut taas koviin lukemiin. Vaikka taivas on pilvessä niin  mittari kumminkin alhaissa lukemista. Olisiko Siperia hönkäissyt Suomi-Neidon kiusaksi merkkipäivänä. Höpisevät nyo sääimmeiset, että lauhtuu viikonvaihteessa. Tiijä sitten! Kaikille toivotan hyvää itsenäisyyttä! Palataan -O-