smileyentiseen malliin vaekka kaekenmaaliman poppaukot- ja muorit on höpisset vuosikausija, että 12.12-12 se on vientijä eikä nokitusta. Kaekesta päätellen eijoo ees lähtölaskenta alakanu, että eiköhän se matka jatku, sammoella evväellä.Sammaa tasuva ja juppasemista on tuo ilimastonmuutoski. Pirkuuti kun sen takija piipertäjät on tuhonneet valtavasti luonnonvaroja ja rahhaaki. Teheneet ilikeöttä ja vahinkoja. Vaen seon tuo immeinen semmonen vouhka, että minkä päähäsä saa niin siihen ajatukseen pitäs saaha käännettyvä kaekki kanssa kulukijat - keinoja kaehtamatta. Toki sihen on jokkaesella oekeus ja ajatuksenvappaus on rajjaamaton. Hyvä niin.
devilVuotatus ooli taas aamusta jumissa, joten postaus on myöhässä No, ehtiipä nämä höpinät tarkastaa myöhemminki. Itellä vaen mennee aekataulu sekasi. Niin ja hummeetti. Jukomapitsi että se ottaa aevoon kun ei pääsekkää höpöttään. Vierotusoeretta pukkaa välittömästi ja monenlaesta mielikuvvaa mennee sen silijän tien.Uuven vuuen alussahan sen Vuotatuksen pitäisi tulla kokonaan uusiin puihin. Operaattori on vaehtunu ja saahaan toemivammat ratkasut. Entisellä operaattorilla ei taennu olla homma hanskassa, tae oli rahanpuute kun vermeet kärähti joskus kesällä! Sen jälkeen olikin viikkokausia luukut kiinni ja senkin jälkeen on ollu lyhyempiä katkoksija tuon tuosta. Asioijen näen ollessa siinon pitäny pittää mölyt mahassa.
smileyMaalimanlopunpelosta huolimatta ilima on tasasen talavista.. Luntaki on tullut yöllä lisää. Naapurin katolla näyttäs olevan noin 10sm. Ei vielä Mummon matkaa hijasta.:))) Suhteellisen tyyntäki on ja piliviverho on tumma ja satavan näkönen, että eiköhän valkeaa vaivaa tule päivän mittaan lisää. Vaen eikae tässä! Palataan astijalle huomenna jos Vutatus suo ja maailima on pystyssä. -O-