smileyvoe tökkijä semmosta joka vanahoja muistelee. Aenaki semmoset sellasija porisee joella eijoo mittää muisteltavvaa. Siihen voe vaekuttaa hyvinki moni muuki asija kuten ikä sukupuoli katteus ja pahahuuto? Lisäksi muistamattomuuteen voe vaekuttaa tementija Alsheimeri tae Pakissonni tae luontaenen aevojen tyhyjäkäönti ja mielikuvituksen puute.Lisäksi vanahoja muistellessa voe ajjaa mutkat suoraksi ja väistää muurin. Tämmöstähän usein sattuu jos muistaa väärin. Kuitenkaan siitä ei pie nostaa suurta halloota, sillä kovin hakala on kenenkää kysseenalaistaa muistelmaa jos ei ite ole ollu paikalla.
smileyPaekallaanolo tietysti johtaa pysähtyneisyyteen. Se taas on monen mielestä paha. Moni poliittinen vaekuttaja on saarnannu suu vaahossa että liike on tärkeintä. Suunta se ja sama. Moni jopa toevoo, varsinki maalimanlopunennustaja, että mennee päen persettä. Näen pääsee julistammaan ommia tietäjänlahajoja. Johan minä sanoin... On hyvin monen jälkiviisaan kommentti riippumatta siitä vaekka olisi puhunut puuta heinää tae suorastaan paskaa-.
smileyTietenki on kovin onnellista jos muistikuvat menneestä on selekijät ja kirkkaat, Ei kuitenkaa ole kovin viisasta alkaa muistelemaan suuressa väkijoukossa. Niitä tikkumiehijä on liikenteessä joka puolella ja tikku näköelimeenpistettynä aiheuttaa suurta tuskaa ja loppupelissä nävönmenetykseen. Mikä peräti valitettavaa pistelyn vaikutus ei vaikuta pelkästään näköön . Myös ulkonäkö huononee jos potilas ei ole aivan seinästä repästy. Seivästä repäsy aiheuttaa talviaikaan huoneiston lämpötilan alenemaa, sillä reikä seinässä päästää lunta tupaan, eikäsiinä mieli mettä keitä jos lunta on kinokseksi asti.
smileyToisaalta reikä seinässä tuo tupaan raikkaan tuulahduksen,.Sitä voi näinä tunkkaisina aikoina tervehtiä riuemun kiljahtuksia. Kiljahdukset voi vaikuttaa naapurisopuun jos päästö tapahtuu öiseen aikaan. Riippuu naapurista miten homma etenee . Mutta kuten jo totesimme liike on tärkein.Varsinkin sormenliike on antoisa. Näppäimilla kun ne liikkuu ne tuottaa  huomattavia määriä puuta ja heinää. Pitäisi vain löytää sitä markkinarakoa, jonne voi liijat tavarat takoa. Tosin jo pienenä minua valistettiin että palijon kanssa pärijää ja aika tavaran kaupittee. ..
smileyPikkupakkasen merkeissä mennään.-0.6 on tarkka. Pilvistä ja luntakin on tullut hiukan Esteri on täysin lehetön. Pihlajista on marjat menneet parempiin suihin . Alkaa olla aika...? -O-