smileykaekki raskautetut ja alaspenetut. On aeka nostaa suu pielet ylöspäen ja ottaa asijat kevijästi. Vähän siihen - hällä välijä - tyyliin. Tojellista hättää ei Suomenmaassa oo kellää, on vaen ylisuurija ototuksija ja sitte pettymyksijä. Kuulu olevan köyhä joka ei nappaa näppiisä 1080€/kk. Seon meleko nippu seteleitä? Saeski sen niin sitähän oesi meleko ponssari. Toki moni saa kymmenijätuhansija/kk, mutta ne kuuluu eri kastiin. Ne on viisaeta ja lukeneita immeisijä. Mutta yhtäkaekki, neki on tyytymättömijä. Eiköhän oo viimein aika muuttaa asennetta ja ottaa päivän kerrallaan, iliman napinata!
smileySe on marraskuuki jo meleko vähissä. Hurijimmat kantaa selekä vääränä tavaraa kaopasta, pääasijassa ne köyhät!! Visa vinkuu ja sitte pyhijen jälkeen tuskaillaan laskuja ja maksuja. Mennääpä jopa kerijuulle yhteiskunnan luukulle ja itketään kun ei rahat riitä ruokaan. Voehan Vinetto! Paras oes aena, lahajojaki hankkijessa vilasta sinne lompuukiin onko siellä setelirahhaa. Vaikka siellä Visa onki, niin ainankin se luottopuoli on varsin varottava juttu.
smileyMutta oli miten oli niin näin on! Velathan on maksettava eikös juu, se pitää muistaa velkaa tehessään.Lapsetkin pärjää ihan hyvin ilman niitä satasia maksavia elektronivempaimia.Ne on tarkoitettu sellaisille joilla on maksukykyä. Persaukiset tyytykööt siihen mihin on varaa!Vaikka hyvinvointi perustuukin kulutukseen, kulutus antaa työtä ja siten toimeentuloa, mutta jos ei osaa pelijä pelata saattaa ittesä ja perreesä suureen ahinkoon. Kuitenkin kaikitenkin: Kukin tekee kuin tekee, mutta kestäköön napisematta myös seuraukset.
crying
Itkevän alakuloinen on maisema ikkunasta katellen.On pimejää ja mustaa. Nutta eihän se talvi kumminkaan tavoitta mene. Kohta paukku pakkanen js Siperija hönkii jäätäviä puhaltelujaan. +2.3 on lämötila ny, mutta juttelivat jotain , ett' tilanne muuttuu jo ensi viikolla.Viimenen Formulakin on tiiossa tälle päivää ja taisi olla lylyn lykintää. Siinäpä onkin päivänantia kerrajseen.Eikä maksa maltaita! -O-