smileypittää taasenki toevotella. Viikko on menny meleko votakalla. Aeka mennee kuin Pyhähenki mätikössä. Siis sillae matalalentuva, vaekka siivet onki niin siitä huolimatta jallaat on tukevasti savessa. Liekö sitä ajatuksissaan eksyny Talavivaaran maesemiin ja ei kun hakijat perrään. Sillonhan sitä ollaan asijan ytimessä kun on Perä(lauta) kiini.
smileyNäen pyhäaamuna ei pijä sekkautua epäolennaeseen tae asijattomuuksiin. On luotava asijapitoselle postaokselle vankat perustat. Koska ollaan Naturan siunatulla aluveella konehomma on kielletty. Siinäpä se tenkkapoo seisoo! Miten perusmontun kaevaa kun piiperöt riekkuu kaevinkonneen kaohassa ketjujen varassa. Aottaako sekkää jos tarttuu lapijoon? Suuri eppäelys assuu sielussa, että siitä ei tuu kun sanomista. Nappaskenkät ja limunaativaatteet on huonoyhiselmä ryskätöehin.
smiley
Anovan katseen luon ylös taevaaseen, saahakseni apuva ylläältä. Epäusko valtaa mieleni, Mutta äkkijä kirkkaalta taevaalta iskee kirkkaapi salama ja katso etessäni aukejaa maankuori kuin lusikalla pottuvoehin. Ällistyn ittijäni. Uskoni oli eppäelystä vahavempi ja huolimatta suununtaesta (Jumala lepäsi) niin siinä on perusmonttu valamiina perustusvalluihin. Hankinko harkot? Voes olla helepompi joka suhteessa. Suhteeseen en kumminkaan aijo panneutuva vaan tässä montun vieressä, monttu auki ihimettelen kannattaako Kainuun korpeen alkaa rakentaa etes perustottuuksia. Sillä kirjoitettu on: Kainuunkansa nyt arpasi lyö...Taetaa olla peliporukkata niillä seuvvun.
smiley
Sanomatta on selevää että sellasissä touhuissa meikällä ei pokka pijä. Naamasta näkkee jos saan hyvät kortit jos saan huonot, niin ku aena saan, ei pelistä tuu tolokkuva kun sapettaa niin että sen näkkee sokijareetaki jos sattuu pelipaekalle eksymään. Peli tietysti mennee vituralleen kun pittää alakaa sitä Reetaa kahtelemmaan. Miten se sokijana päririjää Kaenuun korvessa joss sujet uluvoo ja karhu kanssa painii lyö.
smiley
Siinäpä ei päse puusta pitkään? Onko se pitkä lipputanko vae mikä, siihen ei oo pitkäjäykkinen tutkimustyöni antanut tulosta. Ulostusta tosin on työntäny asijalle asti. Kukapa lähtee asijalle apteekkiin? Suoravastaos väärään kysymykseen: Ei kukkaa. Sillä kysymyksenasettelu oli laiton ja tasa-arvoa louukkaava. Näin ollen kysymys jää vastausta vaille, mutta haitanneeko kun pyhänä on apteekit kiinni.
smiley
Kuitenkin kaikitenkin siitä ei hyvä seuraa, jos aivan ölövinä, pikku hutikassa ajjaa polliisija pakkoon. Pakkoravossa on palijo tarijolla. Pensa loppuu tae ajjaa kuin joku Räekkönen, ympyrää ja alakaa ajjaa polliisija takkaa. Takkaa-ajajalla pittää ollakki pitkät käjet ja haettasa siitä on siitä etuistumestaki! Pääasija kumminki on että matka jatkuu ja palalaekat soe. Nääs musikin soijessa ei huomaakaan mihin on menossa tai mistä tulossa. Seon siinä kinttaalla ettei oo Joronjälijillä. Vae haetanneeko matka jatkuu jos jäläkijä riittää.
smileysäärintamalla ei mittää uutta. Sama harmaos leppää maisemassa. Lämpöasteita on jo peräti+4.6 . Passaa siinä lenkille lähtä jonka mielihalu sitä halajaa. Olisi kumminkin onnellista ja peräti suotavaa käyttää pyhäpäivä mietiskelyyn ja suuriin haaveisiin sillä katso aivo on luotu tarpeeseen. Käytä sitä jos on! -O-